Ako odhadnúť, či sa chalanovi páčim? Raz sa správa tak inokedy onak alebo aj iný... Niekedy mám pocit, že majú o mňa záujem, začnem si robiť menšie nádeje a potom zrazu príde tvrdý pád na zem....
Vieš lenže najlepšie na tom, že som sa pohádala so svojím kamarátom, pretože sa ku mne správal ako keby som sa mu páčili a možno by chcel viac a keď som s tým trochu začala aj ja tak mi vykričal, že to na mne neviem ako vidno a že chcem ho len za priateľa ale on nechce, že si chce užívať slobodu atď atď...hlavne že si o týždeň našiel priateľku....detaaaaaaaaaaaaail ...
ale máte pravdu je to vždy iné ale ja som z každého totálne zmätená a potom už vôbec neviem čo mám robiť...keď som prirodzená je zle, keď si robím menšie nádeje je zle.... tak ja som už z toho fakt blbá....
@7 to nie je vzdy pravda...nebolo by jednoduchsie keby ste to povedali hned (ako ze sa vam pacime) ako keby ste to len naznacovali? bo nie zdy je dievca take domyslave...a potom sme zbytocne zmetene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale máte pravdu je to vždy iné ale ja som z každého totálne zmätená a potom už vôbec neviem čo mám robiť...keď som prirodzená je zle, keď si robím menšie nádeje je zle.... tak ja som už z toho fakt blbá....
@7 súhlas
Zazila som uz, ze ked baba chalana moze mat (aj ked po nom dovtedy nehorazne tuzila) uz ho odrazu nechce.. Aj mne sa to stava... Taka laska z rozmaru
Ale zase chalanom casto ide len o to, ze chcu zistit ako velmi sa baba pre nich vie strapnit a to niekedy fakt boli... xD