Ako mi môže vlastná mama povedať, že som jak ,,rozjebaná krava´´?!
Ja viem, že to asi tak nemyslela, ale ako to môže povedať vlastnej dcére?!Veď, čo si to neuvedomuje, že je to pre mňa ťažké, keď mi takto hovorí?!Čo to nechápe?!
mne vadi uz len ked mi vynada ze som je*nuta alebo tak ale to tiez len v hadke a ked mi kamaratka povedala ze jej matka vykricala do tvare ako mohla porodit taku je*nutu ku*vu (ako sorac ze to tu pisem) az ma pri srdci pichlo.V zivote by som jej to asi neodpustila...
tak ako viem ze to bolo v hadke ale to fakt prehnala....ja s mamkou vychadzam zatial v poho a hadky nie su casto a nemaju taku intenzitu... je mi to luto,co si zazila,nie je to pekne....
rozjebana krava? blbe... a povedali ti uz, ze sa spravas ako lacna ku*va a nikdy si nikoho priadneho nenajdes...? zly pocit, ver mi a ako mohol mne moj byvaly chalan do oci povedat, ze je cisty, ked tri dni predtym fetoval?! ako mi to mohol urobit? oklamat ma, ked dobre vedel, ze sa to dozviem... mne, ktora som stala pri nom od zaciatku jeho zasranej fetackej kariery az pokial sa z toho hnusneho sku*veneho pika nedostal?! ja som ho branila pred kazdym, ku mne mohol prist vzdy ked bol problem, so mnou sa hraval v piesku... a takto lacno ma oklame?! "ako si na tom? v pohode?" jeho odpoved: "jasne, uz 3mesiace nic..." hovno! ako ma moze po tolkych rokoch a preskakanych pruseroch oklamat...?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov