Vezmi si taký stredovek tam to bolo úplne bežné a niektorý ľudia v určitých oblastiach sú ešte dá sa povedať v "stredoveku" svojím myslením pretože niesu z veľkomiest atď...
mrzí ma že ľudia si vedia prejaviť nenávisť ešte aj tu snáď fyzicky až takto nie ale slovne určite, a to sa jedná o teen fórum - hrúza des a strach z každého tu čumí vrah
až mi je to divné že som sa na to dokázala pozerať dlhšie ako 10 sekúnd.
no tak mu odrezali hlavu.
niektorých ľudí nechávajú zomrieť aj horšími spôsobmi, pri ktorých dotyčný trpí viac a to sem nedávaš.
celkovo mi príde zbytočné kvôli jednej takejto fotke zakladať fórum.
@narazuvzdornaa ak si si nevšimla bližšie to nebolo zaradené a v popise bola spomínaná surovosť, tak čo si čakala? hello kitty mačiatko? poukazovať na vraždu je podľa mňa celkom normálne a ak s tým máš problém tak sa daj liečiť, pretože vraždenie ani nepodporujem a ani ťa nenútim sa naň pozerať
@sveter tak za prvé je to žena a za druhé ide tu o to čo sa deje v nigérii ak to blo pre teba tak strašne zbytočné, vysvetli mi prečo si strácala čas reagovaním? pre mňa to zbytočné nie je a budem sa nad tým čo sa vo svete deje pozastavovať
@kneesocks dúfam že každému čo to videl a pohoršuje sa nad tým sa o tom bude snívať nech si uvedomí že nejakými článkami a zastieraním reality sa to zo sveta neodprace
@mofowo a sexuálne explicitný materiál a invektíva? tie nie sú predmetom skazy? mám pocit že akonáhle človek poukáže na niečo pravými menami a bez okolkov väčšina ľudí len híka a híka a bľaboce... myslím si že pre toto je aj slovensko tam kde je lebo tu na dôsledky každý serie a mňa to teda hodne mrzí
@soreljulien
vyzerá to ako odseknutá hlava.
čo je na odseknutí hlavy surové?
ako... hej, je to zabitie človeka, ale nijak špeciálne surové vrámci rôznych druhov zabitia.
jedine že by to bol živý človek čo má celé tkanivo krku odrezané ale chrbticu stále pripojenú a žije.
čo je nemožné.
ale to by teda surové bolo, aj keby bol po smrti.
btw k takýmto naturálnym linkom a fotkám by som dával upozornenie že "neotvárať ak jete", lebo teraz sa mi budú blbo tráviť tie špagety čo som pri tom žul.
@midnight ale prosím ťa nebu´d aj ty trasorítka, vo svete sa dejú také neprávosti a je to na dennom poriadku a ke´d idem po ulici ľudia okolo toho sa usmievajú a nevenujú tomu nijakú pozornosť
@mofowo a neplodia nadávky zárodok nenávisti a nenávisť môže byť zárodkom niečo ďaľšieho? ja odsudzujem vraždu rovnako ako nadávky, takže pán veľkomožný snáď nabudúce váš argument bude lepšie mierený
@midnight povedal som že plačem v úvode ... takže je to hlúpa ľudská zvedavosť tam nazrieť a čo sa týka mŕtvol áno videl som zavraždené osoby ktoré ľudia obchádzali a nerobili si z toho ťažkú hlavu
@soreljulien Ja si myslím, že keď človek žije v pozitívnom prostredí, tak je menšia pravdepodobnosť, že sa také niečo stane. A vlastne si to nespackal až tak celkom, aspoň, že si dal odkaz a nie embeded foto .
@9 tak žena pardon, skôr som to myslela ako jemu človeku ale okej.
A strácala som čas reagovanim lebo som chcela vyjadriť svoj názor. Neviem prečo mi to neustále niekto zakazuje.
že ešte vôbec niekoho prekvapuje, že ľudia sú hajzli.. fakt, ako nevravím že to nie je odsúdeniahodné, ale väčšie zverstvá je človek schopný porobiť. deal with it.
ty si este horsi jak ti ludia, ktorym je to podla teba jedno. aspon sa nesnazia kazdemu okolo seba dat zly pocit, ze nic nerobia, pritom ty robis rovnake nic okrem toho, ze hovoris o tom ako nikto nekona. fakt otravne.
@nicolkaa aj za globálnu zmenu klímy môžem ja? vraj zlý pocit - zlý pocit mám ja a hovorím si to snáď nie je pravda - toľká nespravodlivosť . ja čo chcem zabrániť skaze tak som vraj najviac skazený a konáš? jediné čo robíš je to že si na mne vylievaš zlosť
jednoducho, seberem mačetu, narežem tepny a jemne predelím hrtan, obrátim na brucho a razantným sekom oddelím hlavu od tela ranou medzi stavce.
Ja si hovorím, že dotyčný "kat" mal buď šťastie, alebo je už skúsený stínač, lebo hlavu odmontoval pekne.
Nie je smutné, že tu máme mŕtvolu mladej ženy bez hlavy, ale to, že ty na tom plačeš a trepeš to sem...
@soreljulien a pri akej snahe ťa kameňujú? pri snahe upozorňovať na krutosť kdesi v Ugande či čo?
ak chceš niečo zmeniť, začni od seba a pokračuj vecami, na ktoré máš dosah - samozrejme, ak plánuješ odletieť do Afriky a bojovať za ľudské práva, tak beriem späť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no tak mu odrezali hlavu.
niektorých ľudí nechávajú zomrieť aj horšími spôsobmi, pri ktorých dotyčný trpí viac a to sem nedávaš.
celkovo mi príde zbytočné kvôli jednej takejto fotke zakladať fórum.
diki, uz som to otvarala ale stihla som si precitat tvoj komentar.
zachranila si ma.
@soreljulien
napriklad tam mohol byt len nejaky clanok o niecom co sa stalo? nie kazdy ocakava fotku z mrtvoly
vyzerá to ako odseknutá hlava.
čo je na odseknutí hlavy surové?
ako... hej, je to zabitie človeka, ale nijak špeciálne surové vrámci rôznych druhov zabitia.
jedine že by to bol živý človek čo má celé tkanivo krku odrezané ale chrbticu stále pripojenú a žije.
čo je nemožné.
ale to by teda surové bolo, aj keby bol po smrti.
btw k takýmto naturálnym linkom a fotkám by som dával upozornenie že "neotvárať ak jete", lebo teraz sa mi budú blbo tráviť tie špagety čo som pri tom žul.
"a ke´d idem po ulici ľudia okolo toho sa usmievajú a nevenujú tomu nijakú pozornosť"
nemyslím že si šiel po ulici kde by si takúto osobu videl na ulici a ľudia by išli "okolo toho" a usmievali sa a nevenovali tomu žiadnu pozornosť.
prinajmenšom by si to začali fotiť.
(to bola narážka na zlú formuláciu)
zadruhé, to že mi funguje nevoľnostný reflex je prejav trasorítkovstva? pochybujem.
zatretie, je to bežné pravidlo netikety, ak dávaš niekam niečo, alebo odkaz na niečo, čo by mohlo spôsobiť nevoľnosť, upozorníš na to.
Lepšie mierený už nebude. Si mimo...
A strácala som čas reagovanim lebo som chcela vyjadriť svoj názor. Neviem prečo mi to neustále niekto zakazuje.
Už aj sa objednávam na vyšetrenie.
Ja si hovorím, že dotyčný "kat" mal buď šťastie, alebo je už skúsený stínač, lebo hlavu odmontoval pekne.
Nie je smutné, že tu máme mŕtvolu mladej ženy bez hlavy, ale to, že ty na tom plačeš a trepeš to sem...
ak chceš niečo zmeniť, začni od seba a pokračuj vecami, na ktoré máš dosah - samozrejme, ak plánuješ odletieť do Afriky a bojovať za ľudské práva, tak beriem späť.