Ako to pomenovat alebo len sa to bojim pomenovat???
je jeden taky chalan....je pritazlivy, no nie krasny ako model. ma v sebe akoby magnet ktoremu neviem odolat. jeho pritomnost mi rozziaruje tvar a ked mam blby den staci, ze ho vidim a hned sa vsetky mraky rozplynu. jeho pohlad je taky prenikavy akoby mi
podla mna ste surodenci.. a tvpja mama esmeralda a jeho udajna mama rosalinda sa dohodli, že esmeralda nechce mať dve dwetia jedno dala rosalinde.. ale chuan kokos je už na ceste k odhaleniu... samozrejme esperanca intriguje v esmeraldin neprospech lebo chce chuana kokosa len pre seba..
ale s mojou mamou! je pritazliva ked ma na ksichte pletovu masku, je krasna ako modelka, ktoru asi este nestihli namalovat abo vyretusovativy,ma v sebe akoby magnet,ktory je ku mne otoceny takym polom,ze sa navzajom odpudzujeme a taha ma to od nej,jej pritomnost mi rozziaruje tvar ale nie tak ako jej nepritomnost a ked mam blby den staci, ze ju vidim a hned zabudnem na to co ma trapilo lebo ona mi da novy dovod,jej pohlad je taky prenikavy akoby mi citala myslienky a vedela o setkom nekalom co som urobila, jej smiech je tak neuveritelne zvonivy a krasny, ze dovi dopo pri rozhovore s nou sa straca cely svet okolo mna...vydrzala by som sa s nou rozpravat cele hodiny,ale iba ak ......
no hneď na začiatku jaký odjeb...boduješ Piper (nič v zlom)
Ale nechápem Ivka, si si po sebe nečítala, ako to vyznelo? Veď to, že ho ľúbiš nie je hriech a je len krásne priznať si to...keď dáš prednosť strachu, nevyskúšaš a nezistíš, aké to bude...
ach ta laaaaaska nebeskaaaaa.. ale ktovie ci ta to bude drzat aj po dvoch tyzdnoch, mesiacoch, rokoch ech nechcem byt zla.. uzivaj toho pekneho stavu kym je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale tak co ja viem... podla mna je to nador... a takto sa prejavuje
ale s mojou mamou! je pritazliva ked ma na ksichte pletovu masku, je krasna ako modelka, ktoru asi este nestihli namalovat abo vyretusovativy,ma v sebe akoby magnet,ktory je ku mne otoceny takym polom,ze sa navzajom odpudzujeme a taha ma to od nej,jej pritomnost mi rozziaruje tvar ale nie tak ako jej nepritomnost a ked mam blby den staci, ze ju vidim a hned zabudnem na to co ma trapilo lebo ona mi da novy dovod,jej pohlad je taky prenikavy akoby mi citala myslienky a vedela o setkom nekalom co som urobila, jej smiech je tak neuveritelne zvonivy a krasny, ze dovi dopo pri rozhovore s nou sa straca cely svet okolo mna...vydrzala by som sa s nou rozpravat cele hodiny,ale iba ak ......
inac mami mam ta rada cmuk
Ale nechápem Ivka, si si po sebe nečítala, ako to vyznelo? Veď to, že ho ľúbiš nie je hriech a je len krásne priznať si to...keď dáš prednosť strachu, nevyskúšaš a nezistíš, aké to bude...
iba poblaznenie..pritahuje ta a to je vsetko...
alebo inak povedane..si namotana...alles