snažím sa ovládať - pretože metaforicky povedané oni (ľudia ktorí mi spôsobujú bolesť alebo zlé psychické stavy) sú kamene o ktoré sa brúsim ako meč, aby som to raz vedel využiť...
ovládni hnev, ten je len pre slabé duše a premôžeš svojho najväčšieho nepriateľa...
@majo16 chlapče, raz nastanú dni kedy tvoju neznalosť prestane ospravedlňovať tvoj vek...trošku si o brúsení ostria na mečoch, nožoch, šablách a iných rezných nástrojoch zisti a potom niečo povedz nahlas...
ale možno si to chcel poňať s humorom - v tom prípade ti to síce nevyšlo, ale aspoň sa to dá ospravedlniť...
ono by sa to malo riešiť presne tak ako to rieši náš pes....keď je naštvatý, zalezie do búdy, tam si pošomre, vyzúri sa a keď ho to prejde, vyjde von z búdy s "úsmevom na tvári" a život ide ďalej it´s true story 8) samotka je v takýchto chvíľach vraj dobrá, lebo v stave hnevu si náchylnejšia niekomu neúmyselne ublížiť...medzi štyrmi stenami sa upokojíš a potom s chladnou hlavou hurá do riešenia prípadného problému
@semhamforas mám s tým občas aj ja problém vyjadriť emocie k druhému človeku, ale z toho druhého pohladu ked si to tak vezmeš aspon na neho určite nekričíš a niesi hnusný ako ja vtedy sa vyjadrujem až moc a potom ma to mrzí.. takže jednu výhodu to určite má..
@nemammeno to je jedna stránka veci, tá pozitívna. Zober si to z druhej strany. Mala by si frajera, čo by ti nikdy nepovedal že ťa má rád, nepochválil by ťa. Prípadne by takí boli tvoji rodičia. Ako by si sa cítila?
@semhamforas tak ten prvý spomenutý.. to som si už zažila, ale vedela som že ma mal rád .. a o rodičoch to viem tiež. Zase netreba všetko presladiť a hovoriť to každú chvílu to sa dá spoznať, ked niekomu na niekom záleží. Samozrejme súhlasím s tebou, že ak by mi to nikdy nepovedal/i tak mám zmiešané pocity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ovládni hnev, ten je len pre slabé duše a premôžeš svojho najväčšieho nepriateľa...
och, radšej nechci vedieť, čo robím..
ale možno si to chcel poňať s humorom - v tom prípade ti to síce nevyšlo, ale aspoň sa to dá ospravedlniť...
HAKA!!
8)
A myslím si rôzne agresívne a hlučné scenáre plus množstvo nadávok Potom si to napíšem do denníka a keď si to opätovne prečítam, mám z toho depku. Tak
Ja sám sa to snažím v poslednom období meniť a snažím sa prejavovať aspoň to, že mám niekoho rád, že mu to poviem slovami. Ale stále s tým mám problém