asi trochu čudny nadpis, no nič lepšie ma nenapadlo. Ide o to, že som sa z istej pričiny, ktora tu asi ešte nebola rozišiel s dievčaťom, lepšie povedane, ona so mnou, najprv som to bral tragicky, potom kvoli tej pričine čo nespominam som to nejako prehlto
no to mas tazkeho teda...hlavne ked ste spoluziaci... ale teraz su prazdninky nastastie..... no tak najlepsie bude fakt ako tu bolo spominane ze si to vysvetlite... bolo by dobre ak aj nejake ospravedlnenia mozno.... a skus si ju menej vsimat ... viem ze sa to lahko povie .... inak pre ake priciny to bolo? .... ale najlepsie by bolo keby si si nasiel nejaku novu babu ...
no a co sa tyka toho zabudnutia.... hhmm no mas nejake zaujmy? ...sport? .. knihy? .... proste ak ta nieco bavi tak sa skus venovat viac tomu.... napriklad mna ked nechal jeden chalan.... tak som sa konecne zacala ucit hrat na gitare .. co bol moj odveky sen ............ alebo skus nadviazat nejake nove kontakty... vies ako .. novy ludia ... nove myslienky........ mozno sa tam zoznamis aj s nejakou inou super babou
jj jasne ked ju mas furt na ociach tak ta to trapi... ale skus sa venovat niecomu inemu -aspon mimo skoly- ja neviem chod behat uc sa po grecky skus sa ucit hrat a gitaru (jaaj co by som dala za chalana co na gitaru vie hrat ..)..a mozno to ze sa k tebe sprava ako ku kamaratovi obycajnemu je mozno len sposob ako sa s tym snazi vyrovnat..ved jej byvaly je vlasne jej spoluziak a ona mu dala kopacky-ked vidi ze ta to hneva tak ju zas svedomie hryzie -podla mna... skus to aj z jej pohladu brat pre nu tiez nie je lahke byt kazdy den s tebou v skole (........aj ked teraz su prazdniny)...klise ale pravda - chce to cas..potom bude vsetko jak ma byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
možno je tá príčina neexistujuca-proste dievča má pocit,že sa chce trebars naštvať tak to spraví bez zjavnej príčiny...
alebo to mohla byť aj nejaka drobnostka ktora sa jej dotkla.
treba si to vysvetlit lebo takto sa budes trapit a stale rozmyslat co sa stalo a nezabudnes nikdy.
ver mam to odskusane...