Na negatívnu kritiku len jedno: "Dokáž to isté, čo ja, alebo drž hubu." (Beriem až oprávnenú kritiku od ľudí, ktorí majú skúsenosti a z toho zhruba vyplývajúce právo v danej oblasti objektívne skritizovať.)
Na pozitívnu kritiku a pochvaly - ľudia okolo mňa vedia, že ich nechcem, lebo viem, že by som mal na podstatne viac, keby som tak často nebol pohodlný a lenivý.
negatívnu kritiku berem len od ľudí, čo fakt vedia čo hovoria. potom sa snažím si všetko prejsť po bodoch a zlepšiť sa aby si už nič nenašli. ale kreténov čo kritizujú a nedokážu dokopy ani prd len elegantne zruším a pochvaly mám rada, asi ma to vpred poháňa ešte viac ako v jednom kuse len "vypichovanie" toho, čo robím zle.
pozitívna kritika poteší...ale tá negatívna ma dokáže nakopnúť k lepším výkonom...vtedy si poviem "to budete koukat!"...a fakt, najlepší pocit satisfakcie je ten, pozerať sa na padnuté sánky ľudí, ktorí ma predtým "zvozili"...
ja tiez dakujem vsetkym neprajnikom a nepriatelom za to, ze ma vzdy upozornia aj na tie najmensie chyby a ja ich mozem odstranit a pracovat na sebe. je to konstruktivnejsie nez by ma obdivovali a nepovedali mi kriveho slova.
kedze som celozivotne dostavala iba negativnu kritiku ku vsetkemu, co som kedy robila, tak akonahle ma niekto za nieco teraz pochvali, tak mu neverim.
takze proste som zvyknuta na to, ze na nieco vraj nemam a ja proste "a just vam vsetkym ukazem!".
opacne to u mna nikdy nefungovalo. ja ked som za nieco pochvalena, tak bud proste neverim alebo este horsie, uverim a zaspim na vavrinoch.
a vlastne ani neviem, ci by som to nazvala negativnou kritikou hento. proste skor take, ze na nieco nemam a nikdy to neurobim a absolutna nepodpora a vysmech a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pozitívna kritika - "Jéj, niekomu sa to páči"
-o päť minút-
"Ale toto je zle, tamto sa dalo vylepšiť, prečo hento neviem spraviť tak, ako chcem?"
pozitivna: ten clovek si zo mna robi prdel.ved ja nie som v nicom dobra!
Na negatívnu kritiku len jedno: "Dokáž to isté, čo ja, alebo drž hubu." (Beriem až oprávnenú kritiku od ľudí, ktorí majú skúsenosti a z toho zhruba vyplývajúce právo v danej oblasti objektívne skritizovať.)
Na pozitívnu kritiku a pochvaly - ľudia okolo mňa vedia, že ich nechcem, lebo viem, že by som mal na podstatne viac, keby som tak často nebol pohodlný a lenivý.
pozitívna: no určite, opäť si niekto zažartoval
ale mávam aj svetlé obdobia
takze proste som zvyknuta na to, ze na nieco vraj nemam a ja proste "a just vam vsetkym ukazem!".
opacne to u mna nikdy nefungovalo. ja ked som za nieco pochvalena, tak bud proste neverim alebo este horsie, uverim a zaspim na vavrinoch.
a vlastne ani neviem, ci by som to nazvala negativnou kritikou hento. proste skor take, ze na nieco nemam a nikdy to neurobim a absolutna nepodpora a vysmech a tak.