Niekedy ma chytí chvílka, že si poctivo upracem, ale do dvoch dni je všetko zas tak ako bolo...
A veci do skrine.. Načo? .. veď zo stoličky sa vyberá lepšie
Za to ma vždy hreší mama
Ked pracujem, mam na stole apokalypsu, a pocas toho, ako si plnim povinnosti a pomaly odskrtavam, co uz je hotovo, mi pomaly ubudaju a ubudaju papiere a pera a noznice a lepidlo a euroobaly a kartotekove listy... prazdny stol je mojou mantrou, ohm mani padme stôl!
často si izbu upratujem od základov (aspoň raz za mesiac triedim papiere, preskladávam veci v skriniach atď.) ale nikdy mi poriadok nevydrží dlhšie ako 3 dni. nedá sa to, nestíham to, dokonca sa potom v izbe ani nevyznám a neviem nič nájsť, neviem si spomenúť kde som čo odložila a potom je to ešte horšie. takto mám veci aspoň na očiach, aj keď v totálnom madafakabordeli.
je to znesiteľné ale môj stôl sa už mení na menší kozmetický salón, z toho čo pôvodne boli 3 krémy na kraji stola je teraz stále sa zväčšujúca zmeť všetkých možných kozmetických prípravkov siahajúca už skoro až po laptop
a o podstieľke pre morča rozhádzanej po zemi ani nehovorím
Mam totalny boldel cez tyzden, v piatok to davam do poriadku no niesom z toho nadseny ale je to kvoli tomu ze tu stale nieco robim, prinasam odnasam veci a aj ucebnice si rokladam po izbe ked sa ucim.
musim mat vsetko upratane a na svojom mieste. neznasam bordel. ale zas ked u mna ostava frajerka na noc a odide, nemam problem aj tyzden spat na zemi s bordelom dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ani sa teda radšej nesnažím o priebežné upratovanie.
strata času.
takto mi je i tak príjemnejšie!
A veci do skrine.. Načo? .. veď zo stoličky sa vyberá lepšie
Za to ma vždy hreší mama
Proste musím mať poriadok cítim sa tak v izbe príjemnejšie, útulnejšie a taktiež sa mi lepšie učí.
a o podstieľke pre morča rozhádzanej po zemi ani nehovorím
v podstate mám tri izby. doma, u frája a na intráku. ale asi všade je bordel :letim: