Čo iné by som mohla robiť v škole keď učiťeľom rozumiem takých 50% ?
Niektorých počuvam... Podľa mňa to záleží od predmetu a učiteľa...ako dokáže zaujať
Keď profákov ignorujem tak myslím na veľa príjemných vecí Slovensko, bzuča, amigos, budúce činnosti ...
Alebo si prezváňam s kamarátmi ...
ja som čumela furt na našu triednu na fyzike a chémii a teraz keď volačo vysvetluje tak kuká na mňa aj na písomkách...
A keď jačí kuká na mňa...a keď sa opýtam že :to ja?? tak povie že nie že to na martina
kecam s okolim...hlavne na jednej hodine mame taku ucitelku co pri vyklade vzdy na mna pozera stale a do oci...lebo si mysli ze ju pocuvam a ja sa vzdy zacnem smiat a ona si mysli,ze sa smejem preto ze je vtipna tak zacne hovorit uplne kraviny
ja mam rada skolu nie kvoli ucenie to VOBEC ale kvoli tej srande co tam zazijem ci uz na prestavke alebo pocas hodiny a to neustale kecanie hehe a smianie sa a vidiet ako ucitelia stracaju nervy nad nami heeeh
tak zalezi na akej hodine. na slovencine piseme ako otroci a nikto sa neopovazi ani pipnut. na fyzike hravame karty, na biologii je ticho,lebo mozog je tak vypnuty,ze nedokaze vymysliet nic...to vacsinou pozeram von oknom,pocuvam hudbu a pristihnem sa pri tom,ze premyslam,preco sa ten divny clovek vonku este nepohol a potom mi dojde, ze sa pozeram na postovu schranku...
tvarim sa ze rozumiem .. nekedy uebavam s kamoskou na celej triede, na ich vyrazoch tváre momentkových alebo robime zle spoluziacke pred nami co sedi a tak noo
@3 kokos karolina:o sak ja ta poznam ty si z nasej skoly
a k teme..ako kedy..vecinou cumim a nevnimam..alebo sa vypravam so spolusediacou..poctivo opisujem z lavice,niekedy aj rozmyslam,..atd
a niekedy skumam sliny z lavice to ma ucitel ako predsedu triedy zavolal k sebe ze pozri tuto slinu jaky grazel vyplul to mi dosvecis omg a furt chcel aby somn na to cumela
sedím ak je to chémia/biola/slovina a teraz uz aj matika, davam pozor....ak nie, tak bud citam knihu, alebo si kreslim,alebo pisem basen ak ma napadne, prezvanam si s mojou laskou ,cumim do blba a myslienky len tak volne poletuju,alebo kecam so spoluziakmi ...asi vsetko
v prvom rade sa bavim a vyrusujem setkych naokolo v druhom rade pouvam mp3ku alebo luustim krizovku a ked uz je fakt zle tak zahajujem protestny spanok
ja ani neviem co robim na hodinach proste pocuvam profeora, ale tvrdit, ze sa poctivo ucim, alebo spim, alebo sa bavim tvrdit na 100% nemozem. zalezi aj od predmetoch, na kazdom sa spravam inak
tak niekedy sa bavim, niekedy spim a niekedy pozeram na ucitelku..no a tvarim sa ze pocuvam..ale tak niekedy sa stane ze aj poctivo pocuvam napriklad ked rozprava slovencinarka tak nesmiem prepocut ani jedno jej slovo lebo by som prislo a o fakt velku haluz.. trepe dve na tri
Záleží od konkrétnej hodiny, učiteľa, počasia atď.
Poznámky píšem len na dejepise, lebo ma baví, chémii, lebo názvoslovie organických zlúčenín je čisté WTF, a možno an predmetoch s prísnym učiteľom, keď proste musím.
Na slovenčine, angline a fyzike čítam knihy.
Inak spím alebo počúvam mp3.
Prípadne na etike sabotujem učiteľkin výklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Niektorých počuvam... Podľa mňa to záleží od predmetu a učiteľa...ako dokáže zaujať
Keď profákov ignorujem tak myslím na veľa príjemných vecí Slovensko, bzuča, amigos, budúce činnosti ...
Alebo si prezváňam s kamarátmi ...
A keď jačí kuká na mňa...a keď sa opýtam že :to ja?? tak povie že nie že to na martina
a k teme..ako kedy..vecinou cumim a nevnimam..alebo sa vypravam so spolusediacou..poctivo opisujem z lavice,niekedy aj rozmyslam,..atd
a niekedy skumam sliny z lavice to ma ucitel ako predsedu triedy zavolal k sebe ze pozri tuto slinu jaky grazel vyplul to mi dosvecis omg a furt chcel aby somn na to cumela
Poznámky píšem len na dejepise, lebo ma baví, chémii, lebo názvoslovie organických zlúčenín je čisté WTF, a možno an predmetoch s prísnym učiteľom, keď proste musím.
Na slovenčine, angline a fyzike čítam knihy.
Inak spím alebo počúvam mp3.
Prípadne na etike sabotujem učiteľkin výklad