tak ako kedy
cez týždeň buď nejako behám, cvičím, alebo pozerám filmy, v piatky chodievam do mesta a cez víkendy čo najviac spím a to isté čo cez týždeň
-moj týžden spočíva: skuška z divadla, jumping, zuš, škola, plaváreň, učenie, prechádzky zo psom, raz za čas nejaký koncert, zábava,....a občas íst len tak bezstarostne na prechádzku
domased síce nie som - odkedy mám frajera som doma pomenej, ale inak som strašný samotár a aj keď nechcem byť doma, nikdy nebolo s kým niekam ísť... asi skôr 1. možnosť
ani jedna odpoved na mna nesedi cez tyzden som vecer vacsinou s frajirom alebo ked je dlho v praci spim, ale niesom taka ze za kadzu cenu musim nieco podniknut a cez vikend vacsinou idem dakam s kamaratmi sa zabavit a tak
it depends, skôr taký mix oboch možností. často krát som kade-tade rozlietaná s rôznymi ľudmi, ale nie preto že za každú cenu musím mať spoločnosť, proste sa to tak v danom momente vyvinie. Na druhej strane zbožňujem, keď môžem byť sama a mať svätý pokoj a preležím kľudne aj celý deň :letim:
nie som samotár a nechodím do práce ani do školy, takže mám volný čas 24/7 bývam s frajerkou, buď fotím alebo hrám/nahrávam volaký hudobný nástroj, lúbim vypiť
Vacsinou ani nemam volny cas pre seba ..vacsiu cast z tyzdna byvam po skole so spoluziackami, lebo okolo 4 mavam spev, dramaticky, individualne pripravy na talentovky a doucka...no a ked pridem domov, tak idem rovno spat..
Tazka otazka..nepotrebujem vela ludi okolo seba a najradsej by som zaliezla s dobrou knihou,ale tento rok mam trochu rozlietany...od pondelka do stredy som v ruzomberku,stvrtok mam prax a piatok a vikendy robim takze aj ked mi uz leze na nervy ze je okolo mna tolko ludi,tak s tym nic nenarobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cez týždeň buď nejako behám, cvičím, alebo pozerám filmy, v piatky chodievam do mesta a cez víkendy čo najviac spím a to isté čo cez týždeň