vstanem..dakedy okolo obeda zapnem comp.. som tam..cca 2 hodiny.. niečo doma spravím čo mamina nakáže (niekedy aj poslúchnem potom si čítam knihu.. okolo ôsmej idem von (keď už nie je také teplo) a idem domov a minimálne do pol noci som na compe.. ale keď som fakt že unavená tak idem spať skôr.. proste nuda.. nič zaujímavé..
ráno sa zobudím naštvatá,že ma zasa zobudili susedia,snažím sa znova zaspať.Zaspím,zobudím sa,ležím,vstanem,vykonám rannú hygienu,idem na net,idem sa najesť,urobím si čaj,pijem čaj,som na nete,pijem vodu,idem na večeru,sadnem na net,vypnem pc,osprchujem sa,zjem tabletku,celkovo dokončím hygienu,zapnem pc,idem na net,vypnem pc,idem spať
-samozrejme toto nerobím každý deň ale iba väčšinou
vstanem, raňajky, PC, telka , idem na tréning , PC, sprcha, telka , OBED, PC telka , idem na tréning , sprcha, PC, večera, telka (niekedy ešte niekam vyrazím keď niesom prilis unavený) a a idem späť
behám za kamoškami ale teraz ked som v tenneesee je to takto: ráno o šiestej mám akože vstať a ísť nakrmiť kone. a zbieranie vajíčok je otras. mala som všetky priniesť a 11 som rozpučila a jedno doniesla. Potom sa chodím učiť jazdiť na koni a tak pomáham tam . liepam sa po stromoch jazdím na koni hrám si na gitare skladám piesne potom sa naobedujem idem do mesta na internet a hrám tam s kamošmi hry. Hej a američania ma skúšali z angliny a mala som 92%. heh nápíšem sem ak sa mi stane nie čo dobré. pa pa
pijem,žeriem,roztápam sa, celé dni discovery pozerám a už mi z toho kvalitne šibe,čítam,čarbem si,píšem,dávam psovi jesť,v krajných prípadoch chodím von a onedlho budem aj dovolenkovať
ked som doma tak... vstanem na obed ....pustim pc...najem sa....obcas nieco pomozem rodicom ...pustim tv ...potom pc ....tv ...zase pc ....a okolo 01.00 idem spat
mno aj aj maam kazdy den iny..ale dnesny den bol super.....do 12:30spaanok..potom papanie a ine weci k rannemu vstavaniu:ˇ)heeh..potom som sa tusim do 4pokusala opravit televizor ..potom som zase spalal do daakej 20:30..a od vtedy an nete...heeh
o 3 poobede vstanem okolo 5 rano zaspim a co robim medzitym to je nejaka vseobecna zahada lebo tak dlho sa NIC neda nerobit. stazujem sa na teplo, pozeram telku, oprudzujem mamu, zavislacim tu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Čo iné sa dá robiť v takom teple?
Stačili by mi 3 TÝŽDNE.
1 týždeň kúpaliská a pod.
2 týždne tábor
a huráá koniec utrpenia
-samozrejme toto nerobím každý deň ale iba väčšinou
a keď náhodou nemám tréning tak idem na kupko
6.00 idem do obchodu
6.20 ranajky
6.55 ranna hygiena, sprcha
8.00 ranna kava