Som jediná čo cíti že toto leto je úplne nevyužité? Viac než polka prázdnin v čudu a ja som nič poriadne(vlastne nič) nezažila ani nerobila, u mňa sa striedajú len dve činnosti- buď som na brigáde alebo doma(lebo keď mám konečne voľno tak musí pršať)
Ako plánovala som prázdniny lepšie, ale nesťažujem sa, mám to tak vyrovnané, pol prázdnin som sa prenudila a pol som si užila na plno
Už je len 10 dní do Uprisingu, tak ich musím nejako prežiť, asi si urobím škrtací kalendárik, čo mi pripomína, že musím ísť do Bateliéru po ten lístok.
tak asi mas stereotypnu brigadu ja osm akurat vcera skoncil na brigade a vobec mi to nepride ako nevyuzity cas.Doma by som sa vacsinu casu nudil si myslim, takto som tam bol s novymi ludmi a naucil sa kopu veci.Aj sranda bola podla mna je brigada fajn teraz sa chystam penazky pominat nehehe
ako mne na tej brigáde nie je zle, robím na zmrzline a mám tu wifi notebook, málo ľudí chodí takže pohoda nenarobím sa, lenže stále to beriem ako nevyužitý čas síce aj tak neviem čo by som robila lebo aj tak nemám poriadne s kým chodiť von
bud som s frajerom a je mi fajn, alebo som doma a hnevam sa na seba, lebo mi lenivost spolu s internetom (svine jedni) brania vo vsetkych tych super veciach co som planovala robit ked budem mat kopu casu
pracujem a je to moje najlepsie leto v zivote. konecne sa neflakam blbostami,ktore bavia len moju rodinu a priatelov, ale zarabam a potom stiham uz len to co chcem ja a nie nikto iny. juhuhu. nemam zas tolko osobnych ambicii zeby som na ne potrebovala viac casu nez mam cez volno
No ja mam fajn leto celkom. Robim, celkom slusne zarabam, kupujem si veci po ktorych mi srdco pistalo roky (ak to klapne a nevyhodia ma, na konci septembra si doprajem zrkadlo), staram sa o macis, po robote chodim pit s kolegami alebo sa len poflakat, cez volne dni som bud s frajom alebo kamaratkami alebo na vyletoch (i ked je to poskromne). Idealne bude az po najblizsej vyplate. Vela fotim, citam, serialujem (robota kde sedim a hnijem), dobre mi je.
Len obcas by mohol byt ten chlap castejsie, kedze oba smenujeme na dvanastky a ked ma volno on, ja ho akurat nemam. Deto to plati na niektorych kamosov co tiez vela pracuju.
do minulého týždňa som len makala..ok mala som dva dni do týždňa voľno, ale v JúKej som nemala toľko príležitostí na párty a tak.. tak teraz pre mňa začínajú prázdniny.. budúci týždeň, chata potom Uprising potom stanovačka oh lala škoda že august má len 31 dní
mna najviac serie že som ešte ani raz nemala na sebe šaty!!!! naposledy na skúšach a to bolo koncom mája!!
takže ohladom takychto durdení sa som vystarana
nic moc ale tak to ja cely zivot nie len toto leto ale zas nemozem sa az tak stazovat boli sme na dvoch takych celodennych vyletoch s rodicmi takze aspon nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Už je len 10 dní do Uprisingu, tak ich musím nejako prežiť, asi si urobím škrtací kalendárik, čo mi pripomína, že musím ísť do Bateliéru po ten lístok.
Ostatné nejako nestíham
prázdniny sú na to, aby boli prázdne.
Len obcas by mohol byt ten chlap castejsie, kedze oba smenujeme na dvanastky a ked ma volno on, ja ho akurat nemam. Deto to plati na niektorych kamosov co tiez vela pracuju.
takže ohladom takychto durdení sa som vystarana