Chcela by som sa spýtať čo robievate so svojím priateľom alebo priateľkou vo voľnom čase?? Uprednostňujete telku s pizzou alebo bar, bláznovstvá a tak??
prechádzame sa, rozprávame sa, chodíme s kamarátmi do barov, bavíme sa, sme len tak niekde vonku, alebo ak sa dá tak buď u mňa či u neho vylyhujeme, filmy, hráme sa, blbneme ... vždy sa niečo nájde
všééééétko možné aj nemožné ale najradšej len tak ležkáme v objatí pozeráme filmy....chodíme do kina, kopeme sa, rozprávame sa o živote a našich názoroch naň...a pod. je toho vela
kukame filmy, hrame karty, ked je vonku pekne chodime sa prejst, sem tam behneme na kavu alebo horucu cokoladku a niekedy len tak lezkame a oddychujeme...a vacsinou to spontanne prechadza do spanku a cez leto chodime kade tade kam nas nohy odnesu alebo auto zaveze
Väčšina tu už bola spomenuta ..no mi filmi vždy začneme pozerať ..no ale nikdy ich nedopozerame ..pre istotu Teraz v zime len lenošime a papkame chodievame na pizze a tak je to super
pozeráme filmy, pijeme, prechádzame sa, chodíme do barov na koncerty, a samozrejme furt kecáme. Proste bežné veci, najradšej mám ked to stále obmiename, raz toto raz hento.. proste nech je sranda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@Henricha Fajčíme. Je na fajčení niečo nejasné, čo sa treba pýtať?