Rozmýšľam nad piatym ťahom nakoľko viem myslieť len 4 ťahy dopredu, učím sa naspamäť poradie balíčka kariet, zapisujem vývoj testovaných subjektov, odstraňujem škvrny ,ktoré pri preparácii vznikajú odtokom tekutín.
ta
regulujem svoje uzkostne stavy a nutkania k roznym destruktivnym cinnostiam
mam bohaty internetovy zivot
som zena v domacnosti
robim gainz
kupujem si naterialne statky, ktore tisia moju emocionalnu mrzkost
vapujem a pozivam vela kofeinu
staram sa o svoj zovnajsok
vediem si absurdne mnozstvo diarov
@thinkaboutjustice to sme dvaja
Ale nie, ja vlastne ani nemám voľný čas. Ak sa za voľný čas dá považovať cesta metrom, tak tu trávim počúvaním audioknih.
Odpoviem úprimne. Veľa voľného času trávim premýšľaním, plánovaním, snívaním, písaním poviedok, počúvaním hudby a potom sa sťažujem, že ho toľko nemám ale inak momentálne knihy, učenie sa angličtiny, programovanie, snažím sa hýbať a stretávam sa s najbližšími
no u mňa je to buď alebo buď poriadny pohyb, šport, (teraz hlavne snowboard alebo túry menšie a v lete tiež turistika, bicykel a beh) alebo spánok podľa toho či mám energiu alebo nemám
Je to velmi rozne ale najradsej som v pohybe cize bud cvicim alebo sa prechadzam alebo si dam daky vylet a ak som doma hlavne po veceroch tak samozrejme hudba , bez nej nevydrzim den a potom citanie...i papierove knizky i dake zaujimave clanky ...hlavne ma zaujima vesmir a veda
Hrám buď na gitaru alebo harmoniku , učím sa dejiny slovenska a ostatních štátov v bývalom R-U , učím sa francúzky, súťažne trenujem na k-1 kickboxing, sem tam telocvičňa doma,bicyklovanie s bratrancom a mnohó ďalšieeho XD
Najväčšie moje hobby je sledovanie správania ľudí na moje expresívne, kognitívne obsedantno kompulzívne inovatívne a absurdné správanie. Máte za čo. Ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
regulujem svoje uzkostne stavy a nutkania k roznym destruktivnym cinnostiam
mam bohaty internetovy zivot
som zena v domacnosti
robim gainz
kupujem si naterialne statky, ktore tisia moju emocionalnu mrzkost
vapujem a pozivam vela kofeinu
staram sa o svoj zovnajsok
vediem si absurdne mnozstvo diarov
Ale nie, ja vlastne ani nemám voľný čas. Ak sa za voľný čas dá považovať cesta metrom, tak tu trávim počúvaním audioknih.
často ale: sledovaním seriálov a trávenim času na nete