O dva dni si musím dať na seba topánky ktoré ma tak tlačia že mi až krváca päta takže potrebujem nejaký spôsob na ich roztiahnutie. A keďže ich budem mať na sebe v utorok potrebujem spôsob pri ktorom by neboli mokré (nemôžem do nich dať mokré noviny)...ne
@smartboy dobré je keď si oblepíš pätu a prsty aby ťa neotláčali a chodiť v nich. Dlho chodiť. a potom ešte pokiaľ viem tak do tepla s nimi a navlhčiť ich.
Daj si na nohu hrubsiu ponozku, obuj topanku, isty cas na nu fukaj fenom, kym sa nahreje a potom v tom pochod "natahuj" nohou, nech sa to trocha podda. Teda aspon takto to funguje u zenskych topanok, ale malo by v podstate aj tuna.
@poke heh nie nie Sú to klasické ako napr. na stužkovú, no mám ich už nejaké 3 roky a tak trochu mi narástla noha a nekúpil som si ich s dostatočne veľkým rezervným priestorom
@makiri Rád by som to vydržal ale mne to dere do krvavej nohy a fest to bolí Plus sa mi potia nohy a zajtra budem ešte aj v dosť stresujúcej situácii takže sa mi určite budú potiť a keby mi do tej rany natiekol pot...aaau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ach jaj
1. dat do nich mokre noviny ti zaberie tak minutu
2.
kam tento svet speje
btw aj ja by som to riesil asi ponozkou / naplastou
@makiri Rád by som to vydržal ale mne to dere do krvavej nohy a fest to bolí Plus sa mi potia nohy a zajtra budem ešte aj v dosť stresujúcej situácii takže sa mi určite budú potiť a keby mi do tej rany natiekol pot...aaau