už dlhšie sa o to pokúšam.ráno aj večer sa snažím ist čo najnižšie k zemi a teraz ked už to skoro je ma strašne začali boliet nohy alebo skor klby pretože pri iných činnostiach ma nič neboli akurat ked dojde na šnuru tak to dost boli.chcela som sa spýtat
mozno to je blbost, ale niekde som videl, ze clovek ma ist az do bolesti a vydrzat v nej nejaky cas a tak sa postupne dopracuje az k snure .. ale skusenost s tym nemam, takze neviem
Presne ako píše ten nado mnou A čo,že to bolí? Ja som sa takouto cestou k tomu dopracovala nie je to zas až také,aby sa to nedalo prežiť Čiže,choď stále dolu ,aj keď to bolí,tak vydrž tých 10 sekúnd a uvoľni
v tomto veku je to už fakt dlhodobý proces.... musíš ísť vždy kúsok za svoje maximum... kým tie vydrbané šľachy povolia ale zas to neprežeň, lebo si skôr ublížiš... a vyskúšaj jogu, tam máš veľa cvikov na také "naťahovanie".
@5 + myslím s trénerom, nie nejakú knižku, alebo obrázky. tie zostavy sa podľa mňa bez inštruktora nedajú dobyť poriadne, lebo sama si to neodkontroluješ.
musis si dat dobry strecing pred tym inak si mozes natiahnut sval.. este ked som chodil na hokej, tak som snuru dal a treba kazdy den sa snazit prezit bolest, ta po case opadne a pojde to bez problemov
odporúčam najprv zahriať svaly behom alebo švihadlom..potom strečing..najprv miernejší potom sa môžeš odvážiť na niečo ťažšie..skús motýlika-sadni si na zem pokrč nohy a snaž sa ťahať kolená a stehná čo najviac ku zemi..musí to ísť pomaličky aby si si neublížila..šnúru neurobíš zo dňa na deň..je veľmi veľa cvikov ktoré by ti pomohli ale nechce sa mi veľmi vypisovať..
Ja sa o to tiež snažím, ale márne A keby ste aspoň nejakú stránku poradili. Chcem ísť do roztliezkávačiek a tam je podmienka veďieť šnúru a premet do predu aj dozadu. A neviem ani to. Pomôžte mi splniť sen.
Viem ju na obidve nohy ale na lavu chyba este trosku na pravu uz ju robit nebudem nikdy lebo boli sme a sutazi z tanecnej a nerozcvicila som sa a urobila som snuru uplne k zemi strasne mi tam puklo a mala som natiahnutu pravu nohu od vtedy robim snuru len s rozcvicenim a na lavu noho pre istot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
šnúru neurobíš zo dňa na deň.