tieto blbosti nie sú vôbec objektívne . ako tak počúvam tak na niektorých školách si mohli v pohode radiť a u nás sa človek nemohol ani nadýchnuť . ..tak a teraz k otázke slovina zákerná a matika v pohodke akurát mi to prišlo že je málo času .
a ešte som zabudla dodať že to stresovanie deciek je vážne úžasné . 10 min pred písaním vám vymieľajú hlavu o tom čo všetko nesmiete a aké je to dôležité písať presne krížiky pritom to bolo povedané deň pred tým . všetko je to len jeden veľký trapas ktorý mám na háku
@2hotdog12 videla si minuloročný monitor? tak potom čšššš...
btw: slovenčinu s minuloročným počtom úloh (respektíve viacero rokov dozadu, pri čom som bola) odovzdali skoro všetci po 20minútach...tak vám logicky pridali úlohy...
@2hotdog12 no vidíš, ale keby ty píšeš minulý rok, tiež ti to nepríde fér že minulý rok malo kopec deciek menej ako 30 40 percent z matiky a tento rok vám dali viac času a vraj žiadne geometrické úlohy.. a slovina? Tých pár úloh čo vám tam pridali, no kašlala by som na to keby bola matika taká ľahká ako tento rok
pomerne ľahké..dokonca čo som si myslel že z matiky dám na 20% budem mať možno viac ako zo SJ Slovina bola skôr na logiku a nevyužil som takmer nič čo som sa za 9 rokov naučil.Úlohy typu:čo vyplýva z ukážky,kto bol organizátorom podujatia a podobné blbosti Matika..keby sa poctivo učím a pripravujem určite aj 100% by som dal Lebo nebol tam príklad ktorý by sme neriešili..ani nejaké iné typy..toľko k monitoru 2012
matika bola OK...urobila som chyby z nepozornosti, v jednej úlohe sa mala počítať plocha trojbokého hranola a ja som si to poriadne neprečítala a počítala som objem ( ani neviem prečo)... ale ostatné OK bude to okolo 80-90p.
Slovina...no neviem či som bola jediná ale niekedy som sa nevedela rozhodnúť...ale tiež niečo okolo 80-90p (ak nie menej, fakt neviem)
@forte a ktorú formu si mala? mne to vyšlo déčko.... bože, aj už len na to čakám... som si to na servítku prepisovala odpovede, lebo som nemala normálny papier poruke
ja som si prave prečital parne čislo ,a ešte som sa pekne ojebal na tom štvorbokom hranoli čo ho stolar rozrezal dal som 176 a malo to byt 180 ,že som si vtedy nespomenul na pytagorovú vetu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Aj z maturít!
A stále neviem kde
(Btw. mne pred rokom dopadol úplne super.)
btw: slovenčinu s minuloročným počtom úloh (respektíve viacero rokov dozadu, pri čom som bola) odovzdali skoro všetci po 20minútach...tak vám logicky pridali úlohy...
Slovina...no neviem či som bola jediná ale niekedy som sa nevedela rozhodnúť...ale tiež niečo okolo 80-90p (ak nie menej, fakt neviem)
ale inak OK
a dalšia chyba nepozornosti - namiesto 3.5 som odmerala 4.5
...ale ze sloviny mám ževraj okolo 90% grcám vrískám
@anniedecadence ale klud..
Ale ako fakt prdel bola že tí učitelia nám normálne každý jeden príklad vysvetľovali
Lenze oni vam potom este15%pridali..ako co?
1. 75 percent
2 1440
3. 62 stupnov
4. 936
5. 26
6. 15,7
7. 40
8 20
9. 2
10. _
11. B
12.C
13.B
14.C
15.D
16.B
17.B
18.A
19.D
20.A
ja som si prave prečital parne čislo ,a ešte som sa pekne ojebal na tom štvorbokom hranoli čo ho stolar rozrezal dal som 176 a malo to byt 180 ,že som si vtedy nespomenul na pytagorovú vetu