Nika, i ked v poslednych rokoch celkom pochopili ze ak niekto prisiel za wewe, tak prisiel za mnou .... wewe ma volaju kamarati, hlavne koniari a v triede, Nikou ma nazyvaju len ludia, ktori su mi velmi blizky a oco mi samozrejme hovori trubka, a so sestrou nas zvykol volat kobylky
akokedy ale najčastejšie menom... veľmi málokedy však zdrobneninou väčšinou to je pejoratívum slova. No takto často použije aj dáky ten vulgarizmus hlavne ráno po piatku (ty ku.va) och
ako malú ma tato volal koki (neviem prečo, prišlo mi to vtedy úplne normálne aj keď to nie je nijako vyvodené z mena), teraz normálne menom... alebo brat nejakou nadávkou, čo ho napadne, občas menom.
Mamka ma volá Čanča a Debilná..a ja mamu rovnak Mamin priateľ mi hovorí Hento.Hej a tatko, ešte za čias, kedy mal právo ma oslovovať, tak mi hovoril Bambulka.
Dedo a starká ma zvykli volať Malinké , brat podobne " Henten malý čierny potkan"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
mňa menom
Ty si ešte moc malý pán na to aby si si tu rozkazoval
ale inak menom
aj keď som im povedala, že sa mi to nepáči.
Ja?
@greendgirl
Fakt..
debil cierny
(ale nie menom ale to necham v zahalene to vie len par ludi z tadeto )
..kvak..
tatko ma volá pomoc čo som ja komu urobil, že mám takú dcéru, trúba, ženská jedna nepodarená, pliaga ľudstva, alebo proste nevolá
Tie myslené v dobrom: Didik, vafľa, marha malá, arachna, trubka, krpaňa, zmrd malý, kurča a koopec ďalších
Tie v zlom zrejme každý pozná....
Inák Ivo, Zlatko, Hepa a tak
A otec nijako, kedysi véééľmi dávno Lucka.
Milostivá,..!
a oco: Aďula
No lebo som si ako malá spievala "Andulka Šafářová, husličky nemá doma"
segra Hella, Hellika
tatino Hella, prasa, vrana a milion ďaších prezývok
Dedo a starká ma zvykli volať Malinké , brat podobne " Henten malý čierny potkan"