Pekne krásne napíš v čom máš napiču život.....prvotná zlosť ma už prešla, ak to naozaj nebude vypadať ružovo tak sa ti ospravedlním, ale ak to bude prežitelné a bude to len preto že si emo tak ti vynadám ešte viac...ale možeš si za to sama zatial že ťa tu nemáme radi, hen jaké diskusie si pred pár dnami založila
Tak ked zakladas taketo jeble veci tak kto by na teba nesral, si o tebe pomysli ze si faktjebnutô .. sa trosku uz skoncentruj a vaz sa ajk ed vieme ze mas na zivot
ano kazdy do teba picuje nikto ta nema rad ano ano ides si rezat zili? si sisi? hrabe ti? to preto vies? sa chovaj ako inteligentne dievca ktore ma normalne nazory na svet a nie taketo prijebane ake mas. takze sa enchovaj ako emo nelutuj sa nelutuj drucych a bud sama sebou. lebo toto co predvadzas urcite nie je byt sam/a sebou
Ide o to, ze si robis zivot horsim nez v skutocnosti je (ASPON TEDA AK TO CO TU VYPISUJES NENI LEN TAK Z NUDY) Vies ty vobec, ze su ludia, ktori su tazko chori, ziju s rakovinou, ci nemozu chodit, pol zivota, ak nie cely stravia v nemocnici... A este aj ti si dokazu uzivat zivot! Proste neber to ako vycitky, len sa nad tym trochu zamysli. Ja nevravim ze sme vsetci dokonali, ved aj ja sa casto trapim kvoli malickostiam... Ja len to som chcela vlastne povedat, ze zdravie je najdolezitejsie. A rodina samozrejme. Tak si to prosim uvedom.
tak uz zo sebou konecne daco rob!...zacni aspon tym ze prestanes zakladat temy ako ta nebavi zivot..a sprav si normalnejsi profil aspon..mozo ti dakto napise...aj ked pochybujem po tom setkom co si tu popisala.. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
len toľko
Dala som do omacky vela vody a ted je moc riedka! Asi sa zabijem. Preco mam taky hrozny zivoot?!!!
Hod se do klidu.