verim ze vsetko je len v nasek psychike.. clovek viem sam seba o hocicom presvedcit.. a ak nieco che a ide si za tym dosiahne to.. no nie je to tak ze si poviem ze nieco chem a popada mi to pred nos hh trosku som sem zamiesala knihu tajomstvo..ale podla mna na tom je vela pravdy aaa uz velmi dlhy monolog mam koncim
@flussica ale mozes urobit nieco preto aby ta rad zacal mat snazis sa nieco dokazat a zmenit.. ale ak tomu prestanes postupne verit nestane sa to ja viem mozno to znie pritiahnuto za vlasy ale podla mna to tak je
@lucy92 verim na psychiku v mnohom, ale som za to, ze laska je jedna z tych veci, kde psychika nestaci . Aspon pre bezneho cloveka - vydrzala som 3 roky bez odozvy. A silno psychicky. Ale potom uz som si povedala, ze to cenu nema a snazila som sa len prinutit zabudnut. Tam jedine ta psychika bola k uzitku .
@flussica tak aspon nejako si ju vyuzila no ja osm nepovedala ze to funguje na 125% city druheho cloveka sa tazko menia ale da sa to niekedy.. NIEKEDY tebe to bohuzial nevyslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aspoň viem, prečo sa mne tak nedarí...psychika v háji, a ja idem dole vodou
Stačí chcieť a človek dokáže nemožné...
Ale asi aj áno.