Som tu zas. Mám šancu aj ja si niekoho nájsť?Alebo musím byť aspoň priemer aby vôbec o mňa niekto zakopol.Aký veľký dôraz kladiete na vzhľad?Keby sme sa stýkali v len v tme zľutoval by sa niekto však?Ako vyzerá priemerné/pekné/krásne dievča, definujte,
ak si vyslovene odpudivá, máš to každopádne ťažšie.. ale mierny podpriemer by mohol uspieť niekde, kde je šero a kde sa veľa chlastá. len nemaj veľké nároky
krasa je velmi subjektivna, to co niekomu pride ako topka, iny moze povazovat za podpriemer apod. A nakoniec, na dochodku budeme aj tak vsetci zosuvereni
Neviem definovať krásu asi. Jednak ma väčšina ľudí považuje za divno odpudivého, ako vzhľadom, tak správaním a jednak je už dosť neskoro a pôjdem spať.
@thunderstorm chcela by som poznať pocit aké je to keď ma ma niekto rad aj keby len na krátke obdobie...uvedomujem si, že asi žiadam veľa no každý ma svoje tužby a sny
rozumiem ti.. skúšala si nejaké zoznamovacie appky alebo stránky pre menej atraktívnych ľudí? určite vo svojej situácii nie si jediná. skús sa tým tak neumárať a hľadať aj pozitívne stránky - si zdravá, máš kde bývať, máš si čo obliecť a čo jesť, žiješ v krajine, kde je relatívna sloboda..
je milión chlapov (ľudí), ktorí sú na tom podobne ako ty, ver mi
@thunderstorm hladala som na zoznamke pre hendikepovaných aby som sa mohla aspon o niekoho starať no nikoho som nenašla...pomaly stracam nádej, že si niekedy niekoho nájdem
prečo pre hendikepovaných? hovorí sa, že láska príde, keď to najmenej čakáš. ak budeš vyzerať zúfalo a tlačiť na pílu, každého potenciálneho partnera odplašíš.. máš život pred sebou, bude veľa príležitostí. a život je aj o iných veciach ako o vzťahoch
...ono to zas nieje az take terno, ked niekoho mas, len aby bolo.
Ak je to s tvojim vyzorom az take zle, tak sa venuj nejakym filozofickym smerom, nie laske. Ponor sa do duchovna... do nabozenstva, ak chces. To ta z toho vytrhne a aspon z casti budes moct byt spokojna sama so sebou.
Takto by som to spravil ja... co hovorim... takto to robim... a funguje to!
@thunderstorm lebo nikomu zdravemu vidiacemu som sa nepacila a mozbo to bol problem. Nikomu hendikepovanemu (nevidiacemu) by som sa zdala aspon zaujimava
to je celkom radikálne riešenie, nemyslíš? skús appku pre neatraktívnych ľudí, tam bude viac ľudí, ktorí vedia, ako sa cítiš a nebudú riešiť vizuál, ale tvoje vnútro
Nuz niekomu je sudena celozivotna samota je to smutne ale je to tak je to aj moj pripad... Len mne to prepina aj z inych veci ako z mojho nepodareneho vzhladu aj ked ten tam hra velmi velku rolu tiez... A ja by som vysoke naroky teda nemal co sa vzhladu tej druhej strany tyka alebo lepsie povedane paci sa mi asi takmer kazdy typ zeny tak to vlastne sa ani ako naroky nazvat neda ak sa mi paci naozaj
Nj je to tazke s tebou takto aj ked nehovorim ze tu musi kazdy dat fotky ale ked stale hovoris aka si skareda tak ja neviem no ale zas chapem mohli by sa ozvat kkti co ta ponizia a neviem uz ani co trepem prepac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak si vyslovene odpudivá, máš to každopádne ťažšie.. ale mierny podpriemer by mohol uspieť niekde, kde je šero a kde sa veľa chlastá. len nemaj veľké nároky
je milión chlapov (ľudí), ktorí sú na tom podobne ako ty, ver mi
Troll jebnutý že ťa to baví
Ak je to s tvojim vyzorom az take zle, tak sa venuj nejakym filozofickym smerom, nie laske. Ponor sa do duchovna... do nabozenstva, ak chces. To ta z toho vytrhne a aspon z casti budes moct byt spokojna sama so sebou.
Takto by som to spravil ja... co hovorim... takto to robim... a funguje to!