absolútne sa pred sebou nehanbíme. sprchujeme sa spolu, kúpeme sa spolu, prezliekame sa pred sebou. neni problém :letim:
a nechápem páry, ktoré s tým majú problém. veď, keď sa vidia pri sexe tak nerozumiem prečo sa potom hanbia
trochu by som to ale poupravila:
Hanbiim sa, ale napriek tomu nemám problém sa za bieleho dňa pred niim prechádzať úplne nahá alebo aby mi zbliizka videl akúkoľvek časť tela + som radšej keď je pri sexe aspoň tlmené svetlo...
Pripomína mi to trápne scény z filmov a seriálov, kde si žena po prehýrenej noci pred partnerom zdrápa plachtu na hrudník ako polárny výskumník kožušinu. A samozrejme, protibombový oblek si z deky tvorí aj keď je partner už úplne mimo v kúpeľni, to je asi top. Kto by sa predsa odhaľoval, ak je sám v izbe.
Nemám frajera, ale keď ho náhodou niekedy mám, tak sa hanbím len na začiatku vzťahu, že ako do faka bude reagovať, keď uvidí všetky (a nie príliš pekné) zákutia môjho tela. Ale postupom času to pomaly opadne.
Mozno tak prve dva-tri razy som sa trosku hanbila.
Ale geez ved ten clovek vas aj tak videl milionkrat a pozna vsetky vase dierky lepsie ako vy.
Skor som cakala ze budes riesit ci sa hanbis pred frajerom/kou kakat/prdiet alebo co.
nehanbime sa pred sebou pri horsich veciach vpodstate nie je asi vec pri kt by sme sa pred sebou hanbili a to je super ked clovek moze byt pri niekom uplne sam sebou a uvolneny a nikomu to neprekaza ba prave naopak ^.^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a nechápem páry, ktoré s tým majú problém. veď, keď sa vidia pri sexe tak nerozumiem prečo sa potom hanbia
Hanbiim sa, ale napriek tomu nemám problém sa za bieleho dňa pred niim prechádzať úplne nahá alebo aby mi zbliizka videl akúkoľvek časť tela + som radšej keď je pri sexe aspoň tlmené svetlo...
a teraz ked vstsneme, tsk bezne nam dost dlho trva kym sa oblecieme abehame jore dole nahy
lol-ky-lol
Ale geez ved ten clovek vas aj tak videl milionkrat a pozna vsetky vase dierky lepsie ako vy.
Skor som cakala ze budes riesit ci sa hanbis pred frajerom/kou kakat/prdiet alebo co.
aj prdíte pred sebou ?
zozaciatku sme zdielali priestor 6x3 metre v intrakovej izbe, takze o sebe vieme v podstate vsetko. a dalo sa to.