no dufam v remizu...sak hrame pekne, rychle prechody, presne prihravky a aj na obranu sa da kukat, akurat v tom utoku to tam moc nejde, chlopi moc nechodia podporovat druhou vlnou a strielat od modrej neni bohvieco..
@najivna ja by som tiež bielorusov nepodceňovala. pre mňa je to také "malé" rusko, s pomaličky ale veľmi iste narastajúcim potenciálom. a tuším všetky zápasy, čo sme s nimi hrali, a ja som ich registrovala, sme prehrali.
@leilla no, to, že zápasy, ktoré si videla sme prehrali, neznamená, že s nimi len prehrávame a máme tých zápasov dokonca viac vyhratých, takže zase nemusíš Slovákov podceňovať
mňa tvoja štatistika nezaujíma. predpokladám, že je to za dlhé časové obdobie, najskôr od samostatnosti slovenska. a za ten čas si ten hokej prešiel rôznymi fázami úspechov a neúspechov, takže nejaké víťazstvá z roku pána sú irelevantné.
ja slovensko nepodceňujem, som práveže príjemne prekvapená týmito dvoma zápasmi. ale rozhodne si nemyslím, že bielorusko je ľahký súper len kvôli nejakým papierovým štatistikám.
takže trochu realizmu, lebo ste tuším všetci rožkom opití, že zatiaľ nevynikali iba výraznou slabotou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale aj tak si myslim ze budeme medzi tymi prvymi 4 v skupine (svk, can, usa, fin)
myslim ze hento este prehrame ale potom s francuzmi kazachmi a bielorusmi vyhrame
veď my predsa nehráme
Jedine coho sa bojim, ze budu unaveni...
a?
celkovo sa mi tento nový systém nepáči. a to s tým predlžovaním by mi ani nenapadlo..
Ach jaj, len škoda že tie prvé tri zápasy sú najťažšie
Ale ja by som nepodceňovala ani Švajčiarov
Ale každopádne už sa na ten zápas veľmi teším, fandiť určite budeme. Nech sa to už podarí konečne
mňa tvoja štatistika nezaujíma. predpokladám, že je to za dlhé časové obdobie, najskôr od samostatnosti slovenska. a za ten čas si ten hokej prešiel rôznymi fázami úspechov a neúspechov, takže nejaké víťazstvá z roku pána sú irelevantné.
ja slovensko nepodceňujem, som práveže príjemne prekvapená týmito dvoma zápasmi. ale rozhodne si nemyslím, že bielorusko je ľahký súper len kvôli nejakým papierovým štatistikám.
takže trochu realizmu, lebo ste tuším všetci rožkom opití, že zatiaľ nevynikali iba výraznou slabotou.
šak si to sama povedala :-d
4:2, 4:2, 4:2 a ešte raz prehráme 4:2.........filip
@najivna ty podcenátor!
tak dnes neviem, či majú tiež takú akciu
ja som si bov v martinuse pre balíček kníh
navyše ide o veci fotografov slovenskej novej vlny (generácia *60)
a potom ešte ďalej za papier
taká vec si zaslúži byť prezeraná
ale veď ja som fanúšik USA (teraz ma zabite )....tak som aj hlasoval, že Slovensko vyhrá
a aj v nadpise ankety je SVK-USA .....a ja som dal typ: 4:2
no, nemohla si vedieť, že sa tu najde jedná zblúdila ovca
filipko8)