lebo pri jeho dotykoch mi poskoci srdce, lebo tie bozky su nezabudnutelne, lebo chcem byt s nim, aj ked mi tak lezie na nervy, lebo kazdy den je vynimocny a ked pridem domov, som ako opita, lebo ked niesom s nim, som nasrata, proste lebo
ja som to zistil až nedávno. nedokážem byť pri tej osobe sám sebou, to je to. a dlllho som rozmýšľal čím to je až neskôr mi to niekto vyprskol do oči, že som (asi) zaľúbený.
vsetko mi pada z ruk.. vsetko dotycnej komentujem (na FB a pod..) neustale osobe telefonujem aby som sa uistil ze zije ... myslim stale na nu.. s nikym inym nechcem chodit von.. a podobne
že s nim dokažem byt každy den a neomrzel ma, že ked s nim nie som, tak mi chyba, že žiarlim na každu babu, ktora je v jeho pritomnosti a mam chut zabijat, ked mu zavola byvala (a on jej cislo zmazal a nikdy nevie, že je to ona , že mu dokazem povedat cokolvek, že ked sme sa vcera pohadali, som si pripadala ako keby som mu ublizila
@zeriavka prečo chcem, aby ma to prešlo? lebo je to pre mňa zakázaný človek....musí ma to prejsť. Ale ja len dúfam, že je to iba pobláznenie, z ktorého sa idem zblázniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.birdz.sk/pages/fotka.php...
lebo pri jeho dotykoch mi poskoci srdce, lebo tie bozky su nezabudnutelne, lebo chcem byt s nim, aj ked mi tak lezie na nervy, lebo kazdy den je vynimocny a ked pridem domov, som ako opita, lebo ked niesom s nim, som nasrata, proste lebo
Podľa mňa sa to len tak dá zistiť, či je to naozaj zaľúbenie alebo len prvotné očarenie
A v mojom prípade to zatiaľ asi bolo vždy len to prvotné očarenie
Ale mňa to prejde (dúfam, MUSÍ) !!!
@acvd43xa7w to je fakt pekne napísané
@koliny mne každý deň už niekoľko mesiacov hej žiaľ aj žiarlivosť patrí tak trošku k tomu..ale snažím sa nebyť