Velmi by ma to zaujimalo ,piste svoje nazory prosim. Musim uznat ja ho budem mat vzdy niakym sposobom rada, ale uz to nebude nikdy to co pred tym....On sa rozisiel so mnou a nebola v tom ziadna ina. Teraz cez leto som bola odcestovana a jak som sa vratil
kamoši, a nemyslim to len tak ze sa pozdravime, vzdy ked sa da tak pokecame a s jednou sa dokonca bavim aj o mojich dalsich frajerkach, v tomto je to uplne v poho, ci ja necham ju ci ona mna, ja s nou chcem vzdy ostat kamos, niektore ale nechcu a hraju divadlo ze su urazene ale mne to nevadí
Poznám to . Môj sa somnou tiež rozišiel bezdvôvodne . Lenže mne potom nakecal hovadiny typu . " na mňa sa vždy môže spolahnut " atd .. No po istom case na mna taktiež začal nadávať a šíriť o mne hovadiny. Celé to začalo vtedy ked som si uvedomila ze mi nestoji ani za hovno s prepacenim a nahodila som krutý ignor. Akokeby ho zarážalo to že ma už nezaujíma . Podľa mňa sa v chlapoch nikdy nevyznáš . malo by mu to byť jedno . Ale možno si preto vymíšla lebo mu ešte nie je jedno nič čo sa týka teba .
ja som sa rozišla s bývalím po dvoch týždňoch no hej bola som mladá a hlúpa.. veľmi ma to mrzí že som mu ublížila.. neboli sme dáko v kontakte.. ale teraz si strašne dobre rozumieme.. kým si nenašiel babu tak sme aj von chodili, hovorila som mu o chalanovi ktorý sa mi páči a aj keď oni dvaja boli dobrí kamaráti tak som vedela že mu to proste nepovie.. aj v minule sme boli spolu na akcií a kedže nebol s babou tak sme potom boli väčšinou spolu a nakoniec sme si fajn pokecali
3 nessiee ja si myslim tiez to iste! Asi mu doslo po case, ze prisiel o vela teda mna a teraz si to vynahradzuje tym, ze na mna nadava a vyhyba sa mi. Lebo si nie je sam isty ci este ku mne daco citi alebo nie.... A samozrejme chlapec si to neprizna, lebo ten ma vysoke ego a prekrocit ho, to by prisiel o svoju hrdost asi alebo co hech alebo tuto chlapci maju pravdu ma ma v p a hotovo, len nech potom na mna nekyda hovadiny...
s mojou poslednou byvalou z ktorou som bol 2.5 roka sa nebavime uz asi 9 mesiacov... neviem co sa stalo a preco sme sa takto odcudzili, ale ked mam pravdu povedat je mi to jedno.. s tou pred nou sa sice vidime malo, ale mame sa velmi radi. takze nemam problem ostat velmi dobry kamarat s ex.. ale nie vzdy to ide...
@izabel a mozno si malo sebakriticka a tie "hovadiny" co na teba kyda su pravdive.. A ze ta nechal bezdovodne? Nehnevaj sa, ale nic nie je bezdovodne... vo vztahoch urcite nie...
Hmm, tak ja, uz potom neviem ono vsetko bolo v pohode. Ano mali sme niake malickosti medzi sebou, ale to by sa dalo vyriesit rozhovorom Jedneho dna prisiel a poslal ma do kelu, ze neciti sa na to teraz aaa chce byt sam a urcite v tom nebola ina....
nwm, ja som moju poslednú zdeptal čo to išlo, ale slušným spôsobom, žiadne nadávky alebo hádky ... slušne som jej povedal čo si myslím a ako sa ona zachovala ... hold, nemala ma podviesť
@izabel podla mna to uz neries . nema to zmysel . ak si on zvysuje ego tymto nech si to robi . @truetilldeath je ine ked ta niekto podvedie a ine ked ta niekto z nicoho nic necha bez vysvetlenia .
Ja viem. Ja onho, uz nestojim urcite. V tom som si ista. Len by som s nim chcela byt kamoska, preto ma to zaujimalo. Hmm, ale to asi nepojde je to tazke mate pravdu. Tak raz sa urcite stretneme a pridem za nim, lebo on by toho urcite nebol schopny a poviem mu ,,Ahoj, uz ku tebe nic necitim, mozme byt kamarati?"" Hech to by som fakt chcela vidiet ako by sa tvaril ok vzdavam to nema to zmysel stracat cas s vami chlapmi ( cest vynimkam )
Noo, tak to ja nemozem o sebe este povedat, ze by som ho uplne dostala z hlavy. Ale vztah by som si s nim, uz nevedela predstavit, uz by to nebolo ono proste...
mňa si už môj EX nijak nevšíma..keď sa stretneme tak to vyzerá len tak že "ahoj, čau" a nič viac...Už si ani nepíšeme na nete, proste nič...nepočula som že by nejak na mňa nadával alebo čo..Proste tak neutrálne...a presne aj ja ho mám ešte istým spôsobom rada, ale už nie ako niekedy.. zostali mi len pekné spomienky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov