Ako vníaš poéziu? Je to pre teba iba niečo, alebo si preňu do kostí zapálený? Je to tvoj koníček? Čo pre teba znamená? Píšeš ju, alebo ju čítaš? Dokážeš sa pri nej uvoľniť?
Keď je to nejaká tá báseň z učebnice literatúry tak sa mi dvíha žalúdok nad tým jazykom akým je to písané alebo nad tým akú pointu to vlastne má.. ale inak poézia od niektorých autorov je úžastná
no... podla toho aku slovensky romantizmus je pre mna skvost ♥ + dalej prekliaty basnici, a myslim ze este Emil Boleslav Lukac je celkom pohode ale jak vravim nic krajsie ako tvorbu sturovcov nepoznam
poézia je nudná strata času..hocikto môze napísať kopu nezmyselnych viet nenadvazujucich na seba a potom tvrdit ze tym chcel vyjadriť svoje pocity po stratenej laske a podobne nezmysly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hlavne pseudoromantickonaturalistickoironické básne od Baudelaira ^^
uprednostňujem prózu
Dvakrát v živote som aj čosi písavala, ukrutné sračky.
Vidím problém v nadužívanosti motívov lásky a vlastenectva, do tých oblastí moje pochopenie pre vyššie duchovno nesiaha.