Ja sa niekedy hanbim, ze som so Slovenska ...A teraz vazne - problem slovenska je to, ze ludia nie u hrdi na svoju kulturu, ale nekriticky preberaju americku, rusku a neviem este aku kulturu. To som si minule vsimol, ze hudba z 80-rokov je tak na urovni, ze sa nemusi za nu hanbit ani pred svetom, ale dnesne hovna? Ved sk moderna hudba je o nicom, prilis neslovenska....nasa sucasna kultura je malo slovensky specificka..a ked sa niekto opyta na kultru, tak hned cloveka napadne folklor, lenze to je historicka kultura, nie sucasna....
inak normálne ma môže prejsť chuť založiť si rodinu a postaviť dom atď...zo slovenského platu...
ujo pracuje v nemecku ako zvárač no nadrie sa...ale aspoň za pár rokov našetril hodne peňazí, má dve schopné autá v ktorých by si sa nehanbil voziť a stavia dom určite je to preňho ľahšie ako keby robil iba tu (nič nechcem glorifikovať)
a hodne to tu rozjebané, prečo sa po nežnej revolúcii nenechali dobré veci a zlé odkopli?
Problemom Slovenska su na vsetko nadavajuci a zavistlivy ludia. Namiesto toho, aby zacali nieco budovat tu, zacali sami od seba a zmenili Slovensko radsej utecu do zahranicia. Lenze ani tam im zadarmo nic nedaju a stale budu len cudzincami. Najvacsi pokrytci su ti, ktori tu vystuduju zadarmo VS, aby si predlzili mladost a potom idu do Nemecka "umyvat riady" nadavajuc na Slovensko.
@yoss vychytal si to, ale na slovensku by robili v kii, je to chyba systému,nie mladých,..
Tí utekajú za prácou..
A hladajú budúcnosť.
Peniaze na založenie rodiny, a td..
Slovensko má zlý systém školstva, vzdelávania a vytvárania pracovných pozícii
Roboty je po kokot. Samozrejme kto je sprosty a nema co ponuknut na trhu prace, ten robi s lopatou v ruke za 3 koruny. To plati aj o Slovensku. Ja som si na Slovensku zil ako panko. Kazdopadne odisiel som, lebo politika, podnikatelske prostredie, nie moc mili ludia, na picu sluzby atd. Inak mi tam bolo celkom fajn.
nic by sa nezmenilo aj keby bol prevrt, zmena vlady, hocico politicke... proste system sa neda zmenit kedze tato republika uz patri len financnym skupinam.
ja stale nechapem ako moze niekto pritakavat s usa, rusmi, madarmi, nemcami.. hlavne s usa je to take, ze skapinam v krcoch nad niektorymi komentmi, vyhlaseniami...
USA nema co hladat na nasom kontinente, a uz vobec nie, aby tu bombardovali krajiny.preco si nebombarduju svoje uzemie? to je ako keby slovenska armada robila nalety na usa, prečo by to robila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ráno bude krajšie... slobodnejšie.
Na krajšiu budúcnostˇ. cheers
inak normálne ma môže prejsť chuť založiť si rodinu a postaviť dom atď...zo slovenského platu...
ujo pracuje v nemecku ako zvárač no nadrie sa...ale aspoň za pár rokov našetril hodne peňazí, má dve schopné autá v ktorých by si sa nehanbil voziť a stavia dom určite je to preňho ľahšie ako keby robil iba tu (nič nechcem glorifikovať)
a hodne to tu rozjebané, prečo sa po nežnej revolúcii nenechali dobré veci a zlé odkopli?
Tí utekajú za prácou..
A hladajú budúcnosť.
Peniaze na založenie rodiny, a td..
Slovensko má zlý systém školstva, vzdelávania a vytvárania pracovných pozícii
ja stale nechapem ako moze niekto pritakavat s usa, rusmi, madarmi, nemcami.. hlavne s usa je to take, ze skapinam v krcoch nad niektorymi komentmi, vyhlaseniami...
USA nema co hladat na nasom kontinente, a uz vobec nie, aby tu bombardovali krajiny.preco si nebombarduju svoje uzemie? to je ako keby slovenska armada robila nalety na usa, prečo by to robila?