videl som veru pár dokumentov typu "za 20-30 rokov bude európa muslimský kontinent" a je to docela.. divné, nepríjemné. Keď si predstavím, že za 100 rokov budú deti pozerať na európu ako my teraz pozeráme na Saudskú Arábiu napríklad
budem zla ale nech si ostanu tam odkial prisli! tam nech sa pre mna za mna aj pozabijaju v mene alaha ked im to spravi dobre ale v europe nech bordel nerobia.
@bangbangboom ono migrácia patrí k ľudstvu... aj slovania a germáni sem raz prišli a ničili vtedajší civilizovaný svet. + európa si ich sme ťahala sama ako lacnú pracovnú silu, teraz keby sa zbalili a odišli tak by malo fr alebo nem problémy
@greenbunny a myslis ze je normalne nicit iny, pre nich cudzi svet? cize nas vlastny svet? (o tom ci to bolo spravne od germanov a slovanov polemizovat nejdem, nevyznam sa do tejto problematiky, takze by som vravela blbosti)
ved ale nech migruju, ale preco pri tom robia bordel? ked chcu migrovat nech sa potom prisposobia tej druhej krajine
Ja s inymi narodnostami, rasami a blablabla problem nemam, staci mi, ze sa za to nemusim vydat a chodit s tym do kostola, nech je to uz cokolvek. slusne sa k tomu spravat viem, ale zavazok nech si oni riesia medzi sebou a netahaju ma medzi seba nejak prilis vazne...
@bangbangboom ale oni ho neničia všetci čo sem prišli. robiť závery podľa menšej časti nie je dobré. okrem toho západný svet arabský krajinám nie je v ničení a terorizovaní nič dlžen. ak ich chcem kritizovať najskôr by sme si mali pred vlastným prahom pozametať.
tým ale nechcem obhajovať to čo radikáli robia len, že ono ich činy sa nafukujú a ostatok sa zahmlieva
@greenbunny ved preto som napisala ze nemam rada tych fundamentalistov radikalnych... tiez nehadzem vsetkych moslimov do jedneho vreca a nehovorim na nich ze vsetci su kkti
@bangbangboom jeb na to, táto skurvená birdz unicefkárska mafia vie najlepšie, čo hovorí chcem ich vidieť o pár rokov, ako robia rimjob nejakému islamistovi
Na slovensku vobec nevnimam. Kolko moslimov tu vobec zije ? Pat a pol. Samozrejme na chlapika co doreze vojaka na ulici a do toho krici alah je velky popripade podpaluju auta sa nepozera dobre. Ale trvam na tom ze je to vec daneho statu aby si zjednal v krajine pokoj a zlocinci by patria do basy bez ohladu na vyznanie.
Multi kulti nie je problem, problem je, ze europsky socializmus rozhadzuje peniaze danovych poplatnikov a to potom laka kde jaku primitivnu luzu. Vid anglicky system, kde nemusis robit ani hovno a mozes veselo fungovat. To nie je o cernochoch, moslimoch a ja neviem este kom, ale o politickych systemoch, ktorie pritahaju chamrad.
Aj ked je pravda, ze s moslimami nemam dobre skusenosti vobec. Ked som chodil v JAR do skoly, mal som pocit, ze kazdy jeden moslim je rasista a daval to bielym aj patricne pocitit. Naproti tomu cernosi boli s vynimkou chudobnych robosov z inych casti afriky uplne priatelski...
nemal by som nič proti migrácií, keby sa potom dokázali prispôsobiť tej ktorej krajine a rešpektovať ju. ale to ako sa ukazuje moc nefunguje a že sa im tu začínajú stavať mešity a schvaľovať niektoré zákony mi prekáža dosť a zle to skončí.
vyhostit ich z krajiny treba. vsetkych tych fanatikov o ktorych sa vie ze konaju podvratnu cinnost, kludne aj nasilim nech si islamska luza uvedomi, ze primitivizmus a fanatizmus neni narozdiel od islamskych krajin v europe tolerovany
ja len dúfam, že ľudia budú dosť rozumní a vyspelí, aby sa naučili žiť vedľa seba bez toho, aby sa vyvyšovali jeden nad druhého. len v tom prípade by multikulturálna spoločnosť mohla fungovať. lenže ľudia takí nie sú a postupne sa to môže podľa mňa o dosť zhoršiť. vždy sa nájde niekto, kto povie "my sme tu králi" a bude všade presadzovať to svoje. a aj keby máme spoločnosť, kde existuje absolútna sloboda, vždy sa nájde niekto, komu sa to nebude páčiť a niekto, kto sa s ním spojí a bude chcieť vládnuť svetu.
dúfam len, že takéto konflikty nakoniec neprerastú do náboženských vojen, lebo náboženské vojny sú hnusné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(hoci tie videa sa mi nechce pozerat takze neviem o com tu vlastne kecam)
ved ale nech migruju, ale preco pri tom robia bordel? ked chcu migrovat nech sa potom prisposobia tej druhej krajine
tým ale nechcem obhajovať to čo radikáli robia len, že ono ich činy sa nafukujú a ostatok sa zahmlieva
Hass!
Krieg!
Tod!
Aj ked je pravda, ze s moslimami nemam dobre skusenosti vobec. Ked som chodil v JAR do skoly, mal som pocit, ze kazdy jeden moslim je rasista a daval to bielym aj patricne pocitit. Naproti tomu cernosi boli s vynimkou chudobnych robosov z inych casti afriky uplne priatelski...
a najradsej by som bola, keby ostali tam, kde su.. skoro kazdy den som vo viedni a vidim, ako ich je tam vela a za chvilu to uz bude problem
» www.frantisekmatejka.cz/podrizly-vojak-...
dúfam len, že takéto konflikty nakoniec neprerastú do náboženských vojen, lebo náboženské vojny sú hnusné.