Čavte ľudia,zaujímalo by ma, ako vnímate punk. Máte voči punkerom predsudky, odsudzujete ich alebo naopak páčia sa vám? Viete, aké hodnoty vyznávajú punkeri a čo punk znamená pre náš každodenný život?
mne sa ta hudby celkom paci, ale niekedy to fakt prezenu hlavne ti slovenski.....a ich nazory su take nezavisle, urcite to nemyslia zle tak co sa do nich seci navazaju? sak musi byt aj sranda...
zase je to na kazdom z nas kto ako posudzuje ludi. ale ved to neznamena, ze ked mam velke ciro, tazke boty a chodim tak ako sa mi chce, ze som nejaky chuligan. vacsina ludi uvidi punkaca a co si pomysli? pri najhorsom, ze je to fetak a nic viac. je to len normalny clovek, ktory takto vyjadruje svoj nazor na tento skurveny svet, ktory pomaly ale isto upada do zahuby a raz sa to stane. My sme iní a nevadí nam to, a ak s tym ma niekto problem tak nech si vylize rit! Moj nazor na punkacov ako takych(aj ja som punkac). Predovsetkym odsudzujte neonacitov a neofasistov a inu haved, ktora utlaca mensiny vo svete a pri tom oni su ti, co to nemaju v hlave akosi zoradene v poriadku. Hehhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ALe ako fakt, hudobne to bohvie co neni, i ked niektore pesnicky rozhybu aj mrtvych, ale texty maju fakt dobre....vacsina...
to si snad fakt robite srandu..
preco kurva furt riesite punk? jak keby tu nebolo milion takych diskusii..
akoze ja mam punk rad, ale CHODTE S NIM UZ KURVA DOPICI.
na taky undergroundovy fest chcem ist aj ja.. len na slovensku ich asi vela nie je, co?
@stanik skoda ze ty nepojdes, ty vari nevies ze leto je PRESNE to rocne obdobie kedy NEPoJDES na festivaly?