@5 no newiem ako to budeš brať ty podla mna su veľke ...
Od mamy som sa vypytala prespať u spolužiačky ale naozaj som prespala u inej kamošky ... Alebo raz keď som oslavovala narodky som mame povedala že budeme grilovať u spolužiačky na zahrade ale išli sme piť s chalanmi ... ona to potom zistila, no vlastne som sa jej musela priznať ..
@gwendolyn ou gosh...ja som to myslel vazne...proste nech sa tym nejak moc nezaobera...urcite jej matka este niekedy v zivote bude verit aj keby horsie veci spravila -.-
hlavne nepapuluj a snaz sa jej vo vsetkom vyhoviet..uvidis to pojde..so mno sa raz mam nebavila tyzden..ani jest mi nechcela dat...no a nakoniec to dobre dopadlo len sme museli vypadnut z domu..ina atmosfera ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Od mamy som sa vypytala prespať u spolužiačky ale naozaj som prespala u inej kamošky ... Alebo raz keď som oslavovala narodky som mame povedala že budeme grilovať u spolužiačky na zahrade ale išli sme piť s chalanmi ... ona to potom zistila, no vlastne som sa jej musela priznať ..
Ani nie.
Preložil som zo slovinčiny do slovenčiny:
ćueh šu ˇmuey ćoďuˇw? --> Shu ćueh muey ćoďuw?
nemate dobry vztah a to boli pomerne velke klamstva a to ziadny rodic len tak nestrovi takze sa ju pokus ignorovat
a ak silou mocou chces jej doveru tak uz to bolo povedane ze sekat dobrotu ale uz to nebude ako predtym takze zazraky necakaj