podla toho čo ťa baví jednoznačne.sedieť v škole ako prípič posluchať nezmyselné prednášky s ktorých sa ti chce grcať a aani za boha ti nejdu do hlavy?... presedieť dni a noci pri knihách len aby si aspon uspela?... určite nie
no je pekne uzivat si mladost a studovat co vas bavi, len ci vam to v buducnosti na urade prace a s 5 centami vo vacku nebude trochu luto nie kazdy sa uchyti
@hoperpohroma no ved to ze aj ja som takto rozmyslal a nic moc teda ... povahe cuzdie predmety a vidina dobreho uplatenia nejka nedkozae vykompenzovat ten pocit hodit sablu
ja myslím, že uplatníš sa ak budeš chcieť a mať schopnosti na to, dnes už ani tí, ktorí vychodia VŠ s relatívne dobrým uplatnením skončia na úrade práce, jednoducho to či sa uplatníš závisí iba od teba..
60% uplatnenie, 40% zaujem o obor, lebo ani jeden extrem nie je dobry....ale najlepsie je, ak si najdes nieco co ta bavi a ma to uplatnenie...ak to nenajdes, tak aspon nieco, s cim sa uplatnis, dokazes prinutit naucit sa to, a mas aj na to hlavu, lebo poznam relativne dost ludi, co sli na informu, lebo ma uplatnenie a po 1. semestri skoncili, lebo proste nemaju "informaticke myslenie"
Ja podľa toho, čo ma baví, uplatnenie je trochu... noooooo, akože uvidíme asi skončím pri hľadaní práce podľa toho, čo som vyštudovala na strednej a nie na výške. Hoci viac by som ocenila, kebyže odchytím to, čo študujem teraz, keďže toto ma baví.
ano...ja som si vyberal podla toho co ma bavi..a po jednom semestri si obijam hlavu o stenu...ako som si zle vybral....a síce:nechoď na UK...je to totálne pri*ebaná debilná škola....fuj...ako vzdelávacia inštutúcia ma sklamala na plnej čiare....nebudem o nej NIKDE šíriť DOBRÉ slovo...lebo niet čo dobrého na ňu povedať...študentov si tam nalákajú lebo vám totálne sračky nahovoria aká je to úžasná škola.a pridete tam..totalne vymletí učitelia ktorí vam maximálne znechucujú živt na VŠ a keď sa chcete obrátiť na vyššiu moc...vyserú sa na vás....NECHODTE TAM....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj ked sa snazim skombinovat a preto este nic vybrate nemam
zatial mi to tak neponahla
Takze rozhodne podla toho co ta bavi!
potom som bol na škole, ktorá má nebavila a mal by som dobré uplatnenie v Mc Donalde, v tretiaku som s tým skončil.
malo by ťa to ale baviť, bude sa ti to ľahšie učiť ako keby si sa mal( a ) utešovať dobrým platom, ktorý nikdy nemusíš dosiahnuť
+ len komenského