mam jeden problem.. rozpredavam svoj stary pc na suciastky a neviem vobec vybrat chladic z dosky.. tj. neviem odpojit kabel, ktorym je chladic pripojeny k doske, neviem vybrat chladic a podla vsetkeho co som uz cital ma pod chladicom
tej pasty sa neboj to preto pojde dat dole, kedysi davnejsie ked mavali cpu tak 200MHz boli teplovodive pasty take ako lepidlo tak ten chladic sa uz nedal oddelit od cpu, ale teraz to tak uz nebyva
k doske mas aj manual a tam mas mat napisane kde je zastrceni kablik od xladica na doske. ten musis vytiahnut. hm...len troxu nexapem kto potom kupi procesor bez xladica ked teraz ides asi predat xladis zvlast ked som to dobre poxopil.
medzi chladisom a procesorom mas taku...."zuvackovu" pastu. ktora v pripade amd nieje az tak kvalitna. ten chladic na tom len "sedi" nieje prilepeni . a rozhodne ked ju budes davat dole nepouzivaj ziadne riedidla. a ani nezoskrabuj, mozes poskodit procesor alebo xladic. radsej pouzi papierovu utierku namocenu v liehu alebo texnickom benzine a jemne zotri pastu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a potom chladic das dole a CPU je taktiez zaisteny packou hnedou
tej pasty sa neboj to preto pojde dat dole, kedysi davnejsie ked mavali cpu tak 200MHz boli teplovodive pasty take ako lepidlo tak ten chladic sa uz nedal oddelit od cpu, ale teraz to tak uz nebyva