ja by som s jedným bola kamoska keby jeho frajerka na mna neziarlila...a s druhym...lutujem ze som ho spoznala...ale to asi kazda ktora s nim bola ...aj jeho mama lutuje ze ho má...
s jednym sa uz ne-nenavidim uz sa akceptujeme
ale ignorujeme lebo priatelka by ziarlila. A toho druheho mam este stale zablokovaneho vsade kde to ide .
hmmm s niektorými v pohode sa pozdravíme ,pokecáme ..a niektorí ma chcú stále ešte ...tak tých obchádzam a voči jednému cítim takú ľahostajnosť , že mu len tak ledabolo odpovedám
tak normálne pohode s nimi. aj keď s niektorými obmedzujem kontakt, ale nie preto, že by sa mi s nimi nedobre komunikovalo alebo čo, len pre vyššie dobro.
tiež ako s ktorým... s niektorými som bola aj na nože a s niektorými som len napríklad stratila časom kontakt (už mám aj vek na to )... ale okrem jedného som sa snažila s každým nejako vychádzať...
povodne sme chceli byt kamosi, a on by asi so mnou problem nemal, ale ja s nim zial problem mam a dost velky a nemienim sa s nim dalej bavit. a nie sme v kontakte
čo ja viem...ted mi piše prvá akurát,ale to je dávno už,čas a dialka pomohli.... ale napr. s poslednou sa nemožme ani vidieť. blbé ked sa stretávame každý deň..
nijako proste ...žiaden kontakt ani s 1. (maximálne si napíšeme sms na narodky a meniny) a s 2. vôbec nič, všade som si ju vymazal a hotovo aj ked minule mi posielala žiadosť, písala, ale neskoro...mala rozmýšľať skôr nad svojím správaním a že ma vymenila za toho "pravého" s ktorým jej to vydržalo 2 týždne ...čiže tak :-S
1. neustále v poslednej dobe stretávam, lebo sa kamoším s jeho kamošom
s 2. som sa takmer pred mesiacom rozišla a furt mi volá (bežné praktiky psychicky chorých ľudí) a neznášame sa do krvi
s prvou sa nestretávame ani nič ale píše mi sms keď sa opije (raz za 2 mesiace) a vždy ma to trošku poteší
druhej sa snažím vyhýbať, lebo proste to bolo strašné ale jej foter robí ochranku v parlamente tak ho stále stretám a stále sa bojím, že ma zastrelí (k tomu ona bola bitch )
Byvalych neriesim mala som dovod preco sa rozist a je to aj dovod preco s nimi nechcem byt v kontakte... aj ked mi periodicky niektory napise ako mu strasne chybam....
.... a teba pato nenavidim tak dufam ze si tu prvu vetu precitas este raz tak pozorne ako vsetky moje statusy.
nejak nestojim o to, kontaktovat ich. mam okolo seba x inych, zaujimavejsich ludi a nevidim dovod, preco by som to robila.
ale nastvalo ma, ked sa so mnou jeden kedysi rozisiel kvoli inemu dievcatu a potom mi o par mesiacov vypisoval, ze ja som ta jedin, ktora mu rozumie... niektori ludia asi fakt nemaju chrbtovu kost.
ale bolo to uz tak davno, ze mi to ani nepripada dolezite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
s tebou vychadzam tak ako vychadzam, čo mi je celkom luto...
a s druhym vychadzam v pohodicke
a ani ma to nezaujima
ale ignorujeme lebo priatelka by ziarlila. A toho druheho mam este stale zablokovaneho vsade kde to ide .
A k najcerstvejsej najsamnegativnejsejsie, kedze nebola schopna konfrontacie problemov FUCK IM MAD
» www.birdz.sk/forum/problem-s...
2. sme v kontakte - vzťah neutrál, ani kamoši, ani na nože
... nesťažujem si
s 2. som sa takmer pred mesiacom rozišla a furt mi volá (bežné praktiky psychicky chorých ľudí) a neznášame sa do krvi
druhej sa snažím vyhýbať, lebo proste to bolo strašné ale jej foter robí ochranku v parlamente tak ho stále stretám a stále sa bojím, že ma zastrelí (k tomu ona bola bitch )
.... a teba pato nenavidim tak dufam ze si tu prvu vetu precitas este raz tak pozorne ako vsetky moje statusy.
ale nastvalo ma, ked sa so mnou jeden kedysi rozisiel kvoli inemu dievcatu a potom mi o par mesiacov vypisoval, ze ja som ta jedin, ktora mu rozumie... niektori ludia asi fakt nemaju chrbtovu kost.
ale bolo to uz tak davno, ze mi to ani nepripada dolezite.