No, my mame CBA minerálku + kyselina citronova, kypriaci prášok,šumienka, soda bikarbona ,pripradne paradajkový czus, riadne zatrias a nieco nevídane uvidite,taka rana,ako ked prepína lietadlo na nadzvukovu rychlost.
lebo Acidko + šumienka. to je supa,no na to prve,nema nic skuste a napiste koment .
Benzin zohrievame (samozrejme nie na priamom ohni pre istotu az do varu... dalej struhame mydlo (obycajne mydlo hocake, najlepsie nejake technicke bez vone a inych hovadin) az kym nevznikne kasovita hmota
a hla, na svete je NAPALM (jedna z najpouzivanejsich horlavin vo vojencine
resp. Tenisova lopticka sa vola ta bomba-zoberes tenisak, spravis do neho dieru (taku aby si tam mohol pchat zapalkove hlavicky, podla moznosti len siru bez dreva) kupis koooooooooooooooooooooooooooopu zapaliek...fakt kopu a olupes im hlavicky, naplnis cely tenisak (mozes vopchat aj male kamienky), vyhodis co najvyssie (nad beton najlepsie, na trave asi moc nebuchne)...a utekas co najdalej, faaakt daleko...alebo len za nejaky predmet ala strom alebo nieco take...
na tom nie je nic zahadne ale nece sa mi to vysvetlovat moj recept na vybusninu je: ak ste niekedy mali kinder fajico tak vo vnutri ten neviem ako to nazvat v com je hracka tak do toho date kypriaci prasok nalejete vodu a zatvorite vybuch s poriadnym splechom nastane cca za 3,4 sekundy ako mali sme sa s tym hravali na vojakov
len tak dalej a jedneho dna sa budete neveriacky pozerat na tie kasovite krvave utvary, co budete mat namiesto dlani (samozrejme neplati pre colu, acidko, kinderka a tieto veci )
Neviem či by som bol stokrát nadšený keby sa mi doma varil benzín a strúhal by som do toho mydlo A čo tak vyskúšať vákuovú bombu?? Tá z vás vytiahne i črevá
My sme mali na labákoch takého profáka, že keď sme šli dačo robiť..nikdy nám nepovedal, že ako to máme robiť..ale ako to nemáme robiť.. ..raz dokonca skúšal prečo sa nemôže liať voda do kyseliny, a musí sa to naopak..a skončilo to tak, že mu dačo vyprsklo do face-u a mal potom nejaký vred abo čo..a istý ročník dával aj recept na vybušninu žiakom..a jeden si ho doma urobil..a potom dal sušiť na radiátor..a večer..keď už spal..sa načiahol, či už to vyschlo..a nejako jebla iskra abo čo..a prišiel o 3 prsty..a to mal iba niekoľko dni pred maturami..
No, my mame CBA minerálku + kyselina citronova, kypriaci prášok,šumienka, soda bikarbona ,pripradne paradajkový czus, riadne zatrias a nieco nevídane uvidite,taka rana,ako ked prepína lietadlo na nadzvukovu rychlost.
lebo Acidko + šumienka. to je supa,no na to prve,nema nic skuste a napiste koment .
to tu uz bolo a tu je aj lik na youtube nas vytvor :
no nieje to zrovna vybuch ale robili sme to v lese do kovoveho vedra dajte zohriat olej ale aby bol tesne na bode varu a potom do toho nalejte hrncek vody ak to urobite spravne tak minimalne metrovy plamen len nestojte priliz blizko ked budete liat vodu
mas stary sprej ? Old Spice.. alebo nieco take. (najlepsi je ale novy viac natlakovany)
s kamosmi sme zobraly asi 5 starych sprejov.. isly sme na rolu zalozily ohen a spreje hodily do ohna..
rana bola asi o minutu. Ale VELKY POZOR ! ! ! flasa ked sa rostrhne moze odletet ulomok.. nekde sa treba skovat lebo je to fakt rana ! davajte max pozor ked to buete skusat
ale haluz je riadna drzim palce aby neboly zadne odtrhnute prsty
zo tuškovu baterku a s čevenym a modrym kablikom prepoj plus a minus prilen k tomu napr. šparatko a zapychni dpo zeme len ked je strašne horko ak sa to moc zohreje tak to vybuchne ale pls chodte aspon na 5é metrov preč lebo to dost daleko odleti mne to raz vletelo do brucha som bol v nemocnici lebo da plbost co je na baterke to cim je pokryta sa mi zapichlo do ttela
Mam skvely napad (uz odskusany) tento material asi nekupite v potravinach atd... ale da sa kupit v zeleziarstve polovnictve a modelarskom obchode.
Potrebny material:zapalna snura,lepidlo,balzove drevo,modelarske tryskove motory do rakiet odporucam Rapier L2 alebo L3,dve rolky od wc papiera,nieaka silna petarda ale nie velmi tazka,ak chcete tak moze byt aj nejaky spic.
Takze teraz si vyrobime raketu postupujte nasledovne:
1.spojte dve rolky co najsilnejsie
2.z balzoveho dreva vyrobte rakete chvost
3.na boky rakety prilepte dva alebo styri motory najlepsie je prilepit do vnutra rakety jeden
4.prepojte tryskovy motor s petardou zapalnou snurou
5.vypocitajte cas horenia a podla toho prisposobte vybuch rakety
6. potom je uz na vas ako ju esteticky upravite.
Potom musite vyrobit nejake opalovacie zariadenie. budete potrebovat: nejaku ruru najlepsie kovovu,nieaky plech s otvorom.
1.na konec rury pripajkujte kruh s otvoron na zapalnicu.
tak a teraz to niecim podoprite vlozte raketu zapalte a utekajte co najdalej sledujte ten efekt ja som raketu naplnil alobalom ktory po vybuchu rakety sa po nebi rozletel.
Vidím že je o tu poriadne staré fórum... Ak sem este nieko chodí tak mám tu jeden Návod na slušné BUM... Potrebujete: Prázdnu rolku z toaletného papiera, Dispenzné lepidlo(môže byť aj iné, je to jedno),dva kruhy vystrihnuté z tvrdeho papiera ( v tvare rolky, na otvory), Vela zapaliek, spagat, petardu. Postup: Nastruhame véla zapalkovych hlaviciek(mozte to aj rozdrtit potom, Rolku z jednej strany zalepte tym kruzkom lepidlom. Nasypte zapalkove hlavicky. Snuru vyrobite tak ze date do nejakej mlickej misky vodu do ktorej vysipete obsach petard bez syry(cca:3ks.) namocite spagat na urcity cas, vyberetea nechate uschnut.Spagat potom date do polky celej rolky aj z tymy zapalk. hlacickami...Tak aby trcal dost velky kusok...potom urobite do druheho papieroveho kruzku v strede myly otvor a nim prepchate snuru... Otvor zalejete malym mnozstvom dispenz. lepidla...Potom uz len cakt kym to zaschne a zapalit ... POZOR! Ja osobne som to neskusal! Prajem prijemnu zabavu (Ale je to pekna rana)
doporučujem termit vyrobíte ho zmiešaním oxidu železa s hliníkom (obidve v prášku) v pomere 8:3, akorát na zapálenie budete potrebovať cca 1000°c ..prskavka by ale mala stačiť
pozor tento navod je pre skusenejših pirotechnikou,stouto bombou nenarábať pred burkau akebo ked je zamračené ,lebo od tlaku bi mohla explodovať, budete ktomu porebovať:zapalnú šnuru min. 8m,pol kila umelého hnojiva,1 nadobu klovatini(abi bola označebá značkou zapalná), toaletní papier,plehovú urne môže ti biť aj hociaká večia krabica ,alkohol (slivovica 2l) 1.zobereme plehovú urnu ,viplnte ju iba tak zlachka toaletním papierom 2.nasypeme na to umelé hnojivo,polejeme alkoholom a klovatinou(hollavou) a strčime dotoho zapalnicu tak asi meter z tich 8.m 3.zatvorime urnu ked kcete tak mežeťe pevne zalepiť urn izolačkou ale pre bespečnosť račej zalepte samozrejme abi ten zvišok zapalnej šnuri bol vonku .odneste to na neaké vezpočné miesto na luke v zime ai sa niečo nezapalilo zapalťe tu zapalnú šnuru a utekajté preč min 36 m .a prepačte mi za pravopis
Mno do nadobky z kinder vajicka das ocot. zatrepec. potom tam das rychlo sodu bikarbonu a kypriaci prasok zatrases nechas pootvorene a hodis. nie vzdy to vybuchne....nejako tak to asi bolo
mam jeden otestovany navrh všetko čo potrebujete su izotopi, vodika menšiu štiepnu nalož (uran) ,deuterium- ale musite vedieť poskladať taku bombu po A po Z,a ešte daku rozbušku a odporučam od bomby utiecť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a hla, na svete je NAPALM (jedna z najpouzivanejsich horlavin vo vojencine
resp. Tenisova lopticka sa vola ta bomba-zoberes tenisak, spravis do neho dieru (taku aby si tam mohol pchat zapalkove hlavicky, podla moznosti len siru bez dreva) kupis koooooooooooooooooooooooooooopu zapaliek...fakt kopu a olupes im hlavicky, naplnis cely tenisak (mozes vopchat aj male kamienky), vyhodis co najvyssie (nad beton najlepsie, na trave asi moc nebuchne)...a utekas co najdalej, faaakt daleko...alebo len za nejaky predmet ala strom alebo nieco take...
btw. tenisák a napalm je stary.
btw.: 11 mato63 a myslis ze tie ostatne existuju posledne 2 roky alebo co? lol...dost si ma pobavil teraz heh...
ale urcite vyskusam aj daco z tohto co ste tu pisali..aspon sa v skole nebudeme nudit
ale to s tym mydlom..no znie to pochybne uz len to varenie benzinu sa mi nelubi
to tu uz bolo a tu je aj lik na youtube nas vytvor :
mas stary sprej ? Old Spice.. alebo nieco take. (najlepsi je ale novy viac natlakovany)
s kamosmi sme zobraly asi 5 starych sprejov.. isly sme na rolu zalozily ohen a spreje hodily do ohna..
rana bola asi o minutu. Ale VELKY POZOR ! ! ! flasa ked sa rostrhne moze odletet ulomok.. nekde sa treba skovat lebo je to fakt rana ! davajte max pozor ked to buete skusat
ale haluz je riadna drzim palce aby neboly zadne odtrhnute prsty
moj navod : potreby rolka z hajzel paperu,petard napr. mega,paska,skrkatko,hrach,kruzok s klucov,papier
postup:1. rolku zalepime z jednej sttrany
2.na konec megi dame lep a strcime do rolky
3.zasipete hrachom
4.zalepite vrch spravite tam aj otvor na megu
5.teraz poistka kruzok z klucov oblepime skrkatkom polozime na siru prelepim
6.odistime a utekame ked vas ten hrach trafi dost to boli ako vypln mozte pouzit aj gulicky do pistolu 8) 8)
potrebujete:servitky,obal od keksu(naj.snikers),trosku alpy(cca 1 dc),obycajnu flasu od vody ,najlepsie pol litra,petardu
navod:1.do flase date sevitky napchate
2.polejete alpou
3.jedu petardu a znes siru date na servitky do flase
4.obal od snikersu date len po pol flase dnu aby trosku konca trcalo von
5. zapalite
6.ZAPCHAT SI USI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrebny material:zapalna snura,lepidlo,balzove drevo,modelarske tryskove motory do rakiet odporucam Rapier L2 alebo L3,dve rolky od wc papiera,nieaka silna petarda ale nie velmi tazka,ak chcete tak moze byt aj nejaky spic.
Takze teraz si vyrobime raketu postupujte nasledovne:
1.spojte dve rolky co najsilnejsie
2.z balzoveho dreva vyrobte rakete chvost
3.na boky rakety prilepte dva alebo styri motory najlepsie je prilepit do vnutra rakety jeden
4.prepojte tryskovy motor s petardou zapalnou snurou
5.vypocitajte cas horenia a podla toho prisposobte vybuch rakety
6. potom je uz na vas ako ju esteticky upravite.
Potom musite vyrobit nejake opalovacie zariadenie. budete potrebovat: nejaku ruru najlepsie kovovu,nieaky plech s otvorom.
1.na konec rury pripajkujte kruh s otvoron na zapalnicu.
tak a teraz to niecim podoprite vlozte raketu zapalte a utekajte co najdalej sledujte ten efekt ja som raketu naplnil alobalom ktory po vybuchu rakety sa po nebi rozletel.
Mno do nadobky z kinder vajicka das ocot. zatrepec. potom tam das rychlo sodu bikarbonu a kypriaci prasok zatrases nechas pootvorene a hodis. nie vzdy to vybuchne....nejako tak to asi bolo
» www.centralchem.sk/...
tak prvi link su navody na trhaviny a druhi link je stranka kde kupite suroviny