Zdravim, nasiel som doma po pradedovi stare vinylove platne. Lenze boli zahadzane vsakovakym bordelom a nie zrovna najlahsim. Neviete niekto, ako ich bezpecne vyrovnat, aby si zachovali aku-taku hratelnost ? Ofkors nahrievanie a tlakove rovnanie ma napad
Lebo ono aj ak boli zahádzané ťažkými vecami (že boli vo vodorovnej polohe) a bolo tam teplo prípadne sa tam striedala teplota tak drážky sú poničené a taký vinyl ti jedine doničí ihlu. Preto sa aj vinyly majú skladovať vo zvislej polohe aby sa drážky nepoškodili.
@18miki18 ja viem, nastastie mam s tatkom 2 gramce doma, tak ten starsi by som este "riskol"
chcem to narovnat a pustit, niektore kusy tam vyzeraju proste fakt dobre, by bola skoda neskusit to aspon zachranit niektore z tej "kopy" boli rovne a tie sli v pohode, tak snad nie su rozbite uplne
alebo by som skusil nahriat dva plechy klasicke na pecenie na nejaku teplotu vytiahol ich z truby na platnu dal z oboch stran pepitovy papier dal paltnu medzi plechy a niecim zalozil
platne su skvela vec aj my mame doma stary Beatles , Gotta a podobne a sice to dost skripe a praska lebo aj ten gramofon ma asi 30 rokov alebo kolko ale aj tak je to skvely pocit pustit si to raz za cas ale netusim ako to vyrovnat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a potom je moznost medzi 2 kusy skla a niecim zatazit do truby ale teplotu neviem
no toho by som sa bál
chcem to narovnat a pustit, niektore kusy tam vyzeraju proste fakt dobre, by bola skoda neskusit to aspon zachranit niektore z tej "kopy" boli rovne a tie sli v pohode, tak snad nie su rozbite uplne
@n0win0u to by stálo za pokus ako píše @3 tá prvá časť samozrejme
aj tebe diky @horso , ak by vas este cosi napadlo, kludne piste, faxujte, volajte ^_^