napr. tabuľa poviem "tabuľa" ale ľalie poviem "ľalie" alebo "lalie" nie "ľaľie" podla toho, či mi to pasuje do pusy alebo nie.. a ako rodenému trnavčanovi som naučený väčšinou hovoriť tvrdo, ajkeď sa to pomaly odnaúčavam...
cha! normálne je zo mňa ťažké dostať ľ, ale učím sa dokonca som sa v piatok v noci hrala na východniarku (skvelý prízvuk zo spiša a nechceli mi rodení trnavčania veriť, že som naša
večšinou tvrdo alebo ako my to sedí... práve som s tým mala problém ked som sla recitovat učka my vypísala všetky slová z textu a že uč sa hovorit to Ľ makko a stale citaj tie slova a odvtedy hovorim od učiteľov v kupeľni ľahká koľko ľudí a pár dalších slov makko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
napr. tabuľa poviem "tabuľa" ale ľalie poviem "ľalie" alebo "lalie" nie "ľaľie" podla toho, či mi to pasuje do pusy alebo nie.. a ako rodenému trnavčanovi som naučený väčšinou hovoriť tvrdo, ajkeď sa to pomaly odnaúčavam...
Keď je napísané L tak tvrdo