vyslovujem kent lebo 90% mojej angličtiny som sa naučil z počutia (videnia) a samozrejme že človek ďaleko častejšie narazí na tú americkú angličtinu, hlavne vo filmoch či hrách napr.
v skole sme sa hned pri prvej zmienke o can dozvedeli, ze kant je britske a amikom je to jedno, lenze skola chce, aby sme boli britski v com sa len da, takze ak chceme, mozme si zapamatat obe, len tam musime pouzivat pre dobry pocit ucitelky kant. tak som sa nechcela pliest a mam naucene kant, ale viem, ze to je teraz uz jedno, ked v tej skole nie som.
@devine preco nafukane ? take mi to proste pride, nehovorim ze to tak musi byt myslene ale to kánt je take akoby moc nadnesene ten prizvuk co nato clovek da a vsetko, kent je proste milsie zase na druhu stranu take beznejsie.
snažím sa hovoriť kánt ... ale ako človek furt počúva v pesničkách a celkovo kent tak niekedy to automaticky tak príde...ale kánt sa mi aj omnoho viac páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
kánt - britská
vyslovujem kent lebo 90% mojej angličtiny som sa naučil z počutia (videnia) a samozrejme že človek ďaleko častejšie narazí na tú americkú angličtinu, hlavne vo filmoch či hrách napr.
Kánt, lebo sa mi to viac lubi britsky. A vsetky u citat ako u.
A fukin luv ju.
ako husky vravi, u cunt !
kent furt vyslovujem
Prečo?
lebo pozerám americké seriály a som už tak naučený -.-