@kidney 179 cm neni az tak vela. naopak este 2 - 3 cm by ti prospelo.
"spoznal som" (urcitym sposobom) aj vyssie dievcata ako si ty. zeny hovoria ze chlap nemoze byt nizssi ako zena, ale zaujimave ze za urcitych okolnosti to nevadilo. ani jedna strana vysku neriesi, vobec sme si ani neuvedomili ze bol medzi nami minimalny vyskovy rozdiel. dokonca pri vykonavani urcitych cinnosti je lepsie ked je zena o nieco malo vyssia ako keby bola nizsia o 15 cm. aj ked neni to len o vyske, ale aj velkosti noh, panvy a celkovo o proporciach.
Pre mňa bola najlepšia výška u ženy 175+ keďže mám skoro dva metre, až dokým som nespoznal jednu zlatú babu s ktorou som krásne dva mesiace a meria len 150 cm takže v podstate výška u mňa už rolu nezohrava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2x som mal vyssiu ako ja a nebolo to zle
ale ked je nizka a ma dlhe nohy tak aj to sa da..
chcel so jednu čo mala 185cm ,ale ona ma nechcela
kua prečo je tých vysokých bab tak malo ?
@kidney nuz treba sa naucit mat rada nizkych, potom nemas problem
"spoznal som" (urcitym sposobom) aj vyssie dievcata ako si ty. zeny hovoria ze chlap nemoze byt nizssi ako zena, ale zaujimave ze za urcitych okolnosti to nevadilo. ani jedna strana vysku neriesi, vobec sme si ani neuvedomili ze bol medzi nami minimalny vyskovy rozdiel. dokonca pri vykonavani urcitych cinnosti je lepsie ked je zena o nieco malo vyssia ako keby bola nizsia o 15 cm. aj ked neni to len o vyske, ale aj velkosti noh, panvy a celkovo o proporciach.
vysokých chalanov je vela !! ,ale vysokých bab malo plačeeeem ,ja chcem svoju žirafku
vysokých chalanov je vela !! ,ale vysokých bab malo Smutné plačeeeem ,ja chcem svoju žirafku Smutné
pozerám ,že si z PN
tak by si ma mohla z nejakymy zoznamit
ja tu také nestretám a to si všímam dosť !!!