Čo zvyknete robiť keď nemáte žiadne povinnosti? Ja cez víkend vždy neskoro raňajkujem, v sobotu upratujem, niečo uvarím alebo upečiem a zbytok rôzne. Deň zvyčajne zakončím jógou a vaňou
ak treba, poriešim si domácnosť - upracem, operiem, nakúpim, navarím a inak väčšinou relax - hrám hry, cvičím, idem na prechádzku, stretávam sa s ľuďmi, idem niekam na brunch, na večeru alebo do čajovne, čítam si, tiež jogujem a tiež si cez víkendy rada spravím pekný večer so sebou vo vani s čajíkom nič také exrta
asi najradšej čítam ale inak upratujem, robím si veci, cez školu alebo keď treba sa cez víkendy väčšinou učím. A ešte chodím na prechádzky, snažím sa hýbať spôsobom, aký sa práve naskytne (plávanie, volejbal), chodím nakupovať, učím sa nemčinu, stretnem ľudí (to robím veľmi málokedy), mám rada výlety, trávimčas s domácimi miláčikmi, udržiavam základné vedomosti programka a občas teraz ťukám do klavíra
Sobotu zvyknem preležať v posteli a nedeľu zvyknem preležať v posteli a nadávať že som nič nespravila a preflákala víkend že to zas ušlo ako nič tak občas do niečoho ešte zabrdnem to sú tak posledné moje 2-3 mesiace a dosť ma to štve
V sobotu mam zvacsa dlhy bike aj s behom a vecer idem niekam von, v nedelu mam 9:00 plavanie a trenerkou a vzdy tam idem rozjebana, po nom idem na ranajky a potom do fitka dorazit sa a poobede bud nieco s kamosmi alebo len chill
Takmer vždy nejaká robota aj cez voľný deň.. Už to beriem ako samozrejmosť, a neviem si ani predstaviť nič nerobiť, celý deň presedieť, preflákať, tráviť celý deň, že by som sa ani nepostavil a ani brvou nepohol. Možno zomriem uťahaný ako kôň, ale aspoň s krajším pocitom, že som niečo urobil. Mňa to tak automaticky láka, často keď som doma ani nemám chuť jesť, niečo raňajkovať ako bežný človek a hneď sa aj hrniem do mojej roboty, čo si ponachádzam. Vždy sa niečo nájde, vždy.. Pomedzi to pokec s babami cez net, bicykel keďtak, ale nemám ho taký moc zaujímavý a asi by sa niekto pri mne nudil, keď furt robím.
Užívam si voľno. Alebo sa dá povedať, že sa nudím Pozriem si futbal, F1, alebo niečo... Olympiada pôjde zachvílu. Pozriem si film, seriál... zahrám si online hry.
S ľuďmi sa nestretávam. Nie je s akými, tak sa o to ani nesnažím.
Inak sa teším, že sa bude môcť športovať v halách... snáď ešte niekedy v tomto živote...
buď sa poriadne vyspím, rozumej do 7-8 a potom vyrazím na nejakú celodennú túru/ferratu/bajk, alebo si prisvstanem ešte skôr ako obvykle, tak aby som už niekde na vrchu bola na východe slnka a potom sa už len celý deň poflakujem na nejakej chate a oddychujem keď mám voľno tak ani neupratujem, to sa stíham vždy pred odchodom do práce. mám rada keď sa z roboty vrátim do uprataného
Keď mám voľno cez týždeň, tam si buď poupratujem, alebo vybavovačky riešim..alebo len tak hnijem
A keď mám voľný víkend, tak som väčšinou s dee99 a chodíme na výlety a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
S ľuďmi sa nestretávam. Nie je s akými, tak sa o to ani nesnažím.
Inak sa teším, že sa bude môcť športovať v halách... snáď ešte niekedy v tomto živote...
A keď mám voľný víkend, tak som väčšinou s dee99 a chodíme na výlety a tak