špinavý od všetkého možného, aj diery sa nájdu, najnovšie som náhodou objavila dosť veľké na lakti (a zistila som už aj, ktorý sveter som mala v tom čase pod plášťom
ale o 4 týždne ho zahodím, v skrinke mám nový čistučký
predlošlý bol modrý od skalice, zaplátaný na pár miestach, deravý a tak..po zmiznutí som si ukradla druhý a ten je už len na jednom mieste kúsok deravý .. a niekedy zase na výmenu biele tričko a biele gate
klasický...dlhý, biely, úzky...na zapínanie a sťahovanie vzadu...( a mám tam odznak (slovenská vlajka), ešte od minuloročných majstrovstiev sveta v hokeji (
Je poznačený zubom času chudák. Do labáku ho nosil ešte môj 27-ročný brat, takže som ho zdedila už trochu deravý. Ted bola tam len jedna diera, na ňu mama našila nášivku mačky.
A po mojom dvojročnom pôsobení na škole má na sebe tých dier už trochu viac. Má na sebe aj nejaké škvrny, čo nejdú vyprať
Klasicky biely dlhy...az na par skvrn od nejakej zelezitej zluceniny....A to ked som spoluziakovi pozicala plast tak samozrejme robili blbosti a oblial mi ho... Inak je neposkvrneny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale o 4 týždne ho zahodím, v skrinke mám nový čistučký
Alebo cez zimu si len vyzlečiem vrchné tričko (krátky rukáv), lebo pod ním vždy nosím miesto tielka obyčajné čierne alebo biele tričko (dlhý rukáv)
A po mojom dvojročnom pôsobení na škole má na sebe tých dier už trochu viac. Má na sebe aj nejaké škvrny, čo nejdú vyprať
a mám ho hrozne rada a nechcem ho vyprať, pretože potom stratí svoje čaro
a je mi strašne veľký