Nechce sa mi screenovať, ale dark phoenix pozadie, na ľavo pár ikôn, na pravo druhý z hora kôš a okolo dark phoenixa sú filmy, ktoré sa chystám si pozrieť aby som na to nezabudla
Jesenne lavicky. Skryvajuca sa lista umiestnena na pravej strane. Na vrchu dok, ktory sa taktiez skryva. Vypnute miniaplikacie, vypnute panely miniaplikacii. A cistucko . . . len ikonka kosa. A cire, alebo cierne okna. :p
No ja sa pokúšam robiť svoje screenshot-y ,ale nie vždy to je ono ale niekedy možno bude na pohľad dobrý. Ale ako kukám mate krásne screenshot-y fakt krása.
@63@Jana2710 na to aby si sem dostala svoj obrazok, ho potrebujes ulozit napr. do fotoalbumu na svojej webke a nasledne mozes umiestnit odkaz nan, napr. sem. Nakolko iny uzivatel nevidi do obsahu tvojho PC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Celkom ujde.
][/IMG][/URL]
Teraz je taka skronmnejšia, bola už aj krajšia
?
Na jednej je pozadie pivo a na druhej fotka z knihy 1984 s textom: War is peace, freedom is slavery, ignorance is strength.
Síce rozmýšľam, že by to chcelo zmenu. Hlavne upratať ikonky.
[URL=
][IMG]
[/IMG][/URL]
pche ... moja vyzerá takto
[/IMG][/URL]
Plus to ešte občas obmienam...
dnes:
nič viac nič menej
sudo apt-get install gnome-shell
ak mas intel grafiku tak:
export GNOME_SHELL_DISABLE_TFP=1
a uz len:
gnome-shell --replace
vitaj v buducnosti (ale blyzkej)
+ikonky po spodku a ľavej strane
momentálne nejako takto...
na stolovom
Dnes:
xD
mam rada obrazky, pri pohlade na ktore nevedomky zadrzis 2 sekundy dych, kym vydychnes. Take s dusou.