Mala by som si dať spraviť ISIC preukaz ale nikde som okrem rozmerov a odporučeného rozlíšenia som nenašla žiadne ďalšie "rozkazy" akoby mala vyzerať fotka.
Ako vyzerá vaše ISIC foto ? Musí byť farebné a tak povediac úradne naštelované alebo
no moja isic foto je farebna a nastelovana asi tak ako kazdeho na mojej uni..
dostanes termin kedy a kam sa dostavit aby ta odfotili do Inform.Systemu UNIverzity a zarovena na ISIC
prides tam ukazu ti kam si sadnut a akonahle si sadnes si odfotena.. bez ohladu na uces pripravu, predychanie... proste pozries sa na fotak a mas fotku a mozes ist..
kedze ja som od prirody fotogenicky tak ju mam super ako vsetky fotky.. //ono pokazit viac sa to uz neda, ako je to v skutocnosti, takze tak..//
@petronellka ja som mala take tusenie ze to bude muset byt taka ta strojena rovna fotka ale ked som pozerala na nete (ano ludia si dobrovolne skenuju svoje icisi a davaju na net) tak tam boli fotky zo vsetkymi moznymi pozadiami tvarami dokonca som nasla jednu kde boli dvaja ludia ...tak neviem
ISIC = International Student Identity Card Medzinárodný študentský identifikačný preukaz ISIC je jediný celosvetovo uznávaný doklad preukazujúci štatút študenta denného štúdia na základnej, strednej alebo vysokej škole. Preukazy vydáva International Student Travel Confederation pod záštitou UNESCO.
@bibla ako student vysokej skoly mas s ISIC-om vela zlavnenych veci listky do vlaku, vstupenky niekam, zlavy v obchodoch... je to medzinarodny preukaz studenta cize aj ked ides napriklad do Pariza mozes vyuzivat studentske zlavy v tej ktorej krajine...
@ayreen neboj neplanujem nic extremne len ma zaujimalo ci to musi byt presne nejake lebo napriklad: fotka na zlavnenku na vlak(teda este minuly rok) musi byt presne velkost hlavy cize od cela po brdu tusim najemnej 2.5 cm ... preto sa pytam
Taká malá pikoška... Nám nakázali fotku s istými rozmermi, tak si to všetci podľa toho osekali. Fotky sme odovzdali. ...A potom, keď nám vyrábali ajsiky, tak si tí ľudia zrejeme uvedomili, že tie rozmery nám nezadali tak celkom správne. Takže teraz tam máme tak divne pretiahnuté hlavy
asi tak, že boháááča, za tri hodiny ochádzame na dovolenku osláviť maturitu, chýba mi strašne veľa vecí, ma pravej polovici hlavy mám vlnu, pod nosom jebáky, tak ma cvakni a pusti domov!
Vyzerám tam pokrčene A mladšie než na fotke na občanke, kde mám skoro pätnásť, aspoň sa mi zdá. Ale to nie je nič nové, že som vrchol starnutia zažila v štrnástich a odvtedy len mladnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
dostanes termin kedy a kam sa dostavit aby ta odfotili do Inform.Systemu UNIverzity a zarovena na ISIC
prides tam ukazu ti kam si sadnut a akonahle si sadnes si odfotena.. bez ohladu na uces pripravu, predychanie... proste pozries sa na fotak a mas fotku a mozes ist..
kedze ja som od prirody fotogenicky tak ju mam super ako vsetky fotky.. //ono pokazit viac sa to uz neda, ako je to v skutocnosti, takze tak..//
a ja niektorych skolach je to tak ze posles fotku a oni ju iba oscanuju a tak...myslim,ze to je pasovy format....ci nie?
ISIC = International Student Identity Card Medzinárodný študentský identifikačný preukaz ISIC je jediný celosvetovo uznávaný doklad preukazujúci štatút študenta denného štúdia na základnej, strednej alebo vysokej škole. Preukazy vydáva International Student Travel Confederation pod záštitou UNESCO.
ani nevieš na čo všetko budeš tú malú zelenú vec používať, tak si daj hlavne takú kde sa budeš na seba podobať.
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
"čaute kamoši."
ktorý dokáže nahodiť len prudko imbecilný človek, ktorý nechápe, že ho nikto nemá rád.
tak vyzerám na ISICu.
však ti ukážem
niekedy...