Aké sú Vaše odborné kvalifikácie popri vašom zamestnaní/práce? Keď človek vidí veľa komentov k nejakej problematike,čo hýbe svetom ,alebo stačí čo pocujem v krčme ,sa čudujem že ešte nemáme svetový mier a vyhraté každe športové podujatie
@luc.ka@11 Aha tak No pýtam sa, lebo som to študoval, oboje, aj antropológiu a ešte čosi Veľa ľudí si z toho robí srandu a áno, štúdium je smiešne - ale keď pritom stráviš stovky hodín navyše čítaním, dá sa to
@james98@12 antropologiu som mala aj ja jeden z mojich najoblubenejsich predmetov, podla mna nieco, co by malo byt v zakladnej vybave vseobecneho vzdelania.
@14 a dost ma mrzi, ze sociologia je taka zdegradovana vsetkymi tymi pseudo vysokymi skolami… lebo sak tiez taka vec, ktora ti da uplne iny a hlbsi pohlad na svet
@luc.ka@15 To je skôr ľuďmi, že sa tam tlačia nasilu lebo "babka chcela, mama chcela nech študujem" atď. Tak 90 percent ľudí a viac ani len netuší, čo tam robí a je im to jedno. A áno, veci sú to zaujímavé, ktoré sa dotýkajú prakticky každého aspektu života. A ono by sa to aj značnému množstvu ľudí zišlo keď vidíš, čo vypisujú po internetoch.
@16 Ale tak, dnes už ti stačí mať 9 tried základnej a 3 roky učilišta + rýchlokurz na FB a Youtube a je z teba odborník na všetky oblasti medicíny. Načo študovať 6 rokov plus atestácia keď ti stačí niekoľko videí na youtube a status Petra Sochu.
Ja som samozrejme odborník na všetko, na čo odborník chcem byť.
A mimo to že som multitalentovany mudrc (ako Edko Chmelar len štíhlejší), mám z histórie aj titul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A mimo to že som multitalentovany mudrc (ako Edko Chmelar len štíhlejší), mám z histórie aj titul.