alebo sa bojíš, že v 25ke budeš mať vrásky? no tak míňaj všetky prachy už teraz za kozmetičky, masky, zábaly, kúry, whatever... a nevychádzaj von, aby sa tvoja pokožka náhodou nedostala do kontaktu so slnkom... vysušuje, opaľuje, koža z neho rýchlejšie starne....
podľa mňa si ten typ, ktorý bude vyzerať 10 rokov cca rovnako. nestresuj sa tým, že ti niekto tipne o pár rokov naviac. lebo rovnako ti budú hádať aj o 5 rokov.
dojímajú ma niekedy tvoje postoje tak potom si nájdi nejaké odborné články o pokožke, o tom, ako sa správa v rôznych vplyvoch a ako sa o ňu treba starať. a šetri si teda na plastiky, botoxy a faceliftingy, keď myslíš, že "iba" starostlivosť nepomáha... lebo jasné, že žiaden krém ťa nevyhladí na bábätko. proste keď nemáš genetickú poruchu, že aj v 30ke vyzeráš ako 13 ročné dieťa, tak vrásky budú.
@leilla ale zas nemysli si ze sa o seba nestaram stale sa odlicujem pred spanim, cistim si plet, pod make-up si davam krem, ale jednoducho neverim tym reklamam - vyhladi vrasky o 70%, hydratuje plet, atd. mne uz v 13 vraveli, ze vyzeram starsie (co sa mi samozrejme pacilo), lenze v poslednej dobe si zacinam uvedomovat, ze akosi starnem.
sprav si 2 copy naboku hlavy a bielou linkou si opticky zvacsi oci a nejaky ten make-up co ti bude zladit s pletou, lebo pozri sa na take aziatky, plet maju uplne bezchybnu a vyzeraju ako deti
- nájdi v prvom rade nejakú vnútornú harmóniu a vyrovnanosť. skús jógu, relax vo welness, masáže
- nepozeraj sa na aziatky, európanky sa s nimi NIKDY nebudú môcť porovnávať, to je proste iná genetika
- nemaľuj si tmavú spodnú linku, tá biela ceruzka do vnútra oka je celkom gut ajdia
- nepudruj si ksicht a ak to neni nevyhnutné, tak nepoužívaj mejkap (ja som teraz prešla z klasického mejkapu na ten skin perfector od garnieru, nie je dokonalý, ale vyzerá prirodzenejšie na ksichte)
- neopaľuj sa, rozhodne nesolárkuj
- ostrihaj si vlasy... po plecia najdlhšie
- kúp si infantilné tričko (Gate ruuuuulz v tomto)
- a hlavne zmier sa s tým, že starneš. už od NARODENIA, a nič tomu nezabráni.
@leilla s tym vsetkym sa stotoznujem, len to tricko a inak "prave" starnutie zacina v 23 rokoch. dovtedy sa vyvijame a odvtedy starneme. vraj vtedy sa cloveku aktivuje gen starnutie
@cicatrix ano, uz od 15tich mam popri skole brigadu ( cez skolu tesco a cez leto ine brigady plus tesco) a tearz na vyske to bola bizuteria a kaviaren. Uvazujem este o callcentre.
@cicatrix a k tejto teme, no neviem obliekat sa skor dievcensky a menej zensky? a elegantne? a tak ... ja mam s tymto tiez prioblem mi kazdy tipuje 25 minimalne a nie 20 co mam ( pri 30 rocnom priatelovi mi to obcas vyhovuje ale inak ani nie )
@cicatrix neprehanaj to s make upom a obliekaj sa viac sportovo alebo farebne, to dost ubera z veku a taktiez je to aj o postave, ked mas zenske krivky, skor budes vyzerat starsie nez ked mas viac chlapcensku postavu
ja vyzeram cely zivot mladsie, je to aj o genoch, ale je to fajn, lebo ked vyzeras mlado teraz budes vyzerat este mladsie v zrelom veku a neskor
Najprv sa min. zmaluju, vyobliekaju, vyzdobia aby vyzerali dospelo, podakore si do svojho zivota zaradia aj cigarety, alkohol a nocne najazdy na podniky a diskoteky ... obcas tomu prida aj myslenie ... a ked to zacnu vnimat ako nevyhnutnost a sucast ich zivota ... jedneho dna pri zrkadle pridu na to, ze vyzeraju staro, otrasne a skaredo.
@cicatrix neni zac ja len tak kukam po ludoch ze co sa mi nepai, teda aj ja obcas mam mikinu, ale snazim sa ja skor tearz o opak teda obliekat a srpavat sa zensky ...
@mkamka tak nemôžem povedať, že nepáči, lepšie akoby si mali myslieť, že mám 30 ...s mojou výškou a váhou však na 19nevyzerám a balia ma 15ročný chlapci naposledy sa o to pokúšal môj bratranec, ktorý nevedel že je mojím bratrancom a už 2x sa mi tento rok stalo, že si riaditelka a ešte jedna profesroka mysleli, že som prváčka :/ .. ale inak aj ty vyzeráš na fotkách mladšie, nie na 18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale myslím, že čím viac sú slečny zmaľované, tým vyzerajú staršie, takže... nejako opačným smerom by som to poňala
podľa mňa si ten typ, ktorý bude vyzerať 10 rokov cca rovnako. nestresuj sa tým, že ti niekto tipne o pár rokov naviac. lebo rovnako ti budú hádať aj o 5 rokov.
dojímajú ma niekedy tvoje postoje tak potom si nájdi nejaké odborné články o pokožke, o tom, ako sa správa v rôznych vplyvoch a ako sa o ňu treba starať. a šetri si teda na plastiky, botoxy a faceliftingy, keď myslíš, že "iba" starostlivosť nepomáha... lebo jasné, že žiaden krém ťa nevyhladí na bábätko. proste keď nemáš genetickú poruchu, že aj v 30ke vyzeráš ako 13 ročné dieťa, tak vrásky budú.
toto je síce pekná práca, ale pridáva to tak 5 rokov. takže som za to nenápadné líčenie.
tak nám pridaj fotku, na ktorej si nenamaľovaná. alebo len minimálne.
@night vidis! priatel, ten ma videl bez.
- nájdi v prvom rade nejakú vnútornú harmóniu a vyrovnanosť. skús jógu, relax vo welness, masáže
- nepozeraj sa na aziatky, európanky sa s nimi NIKDY nebudú môcť porovnávať, to je proste iná genetika
- nemaľuj si tmavú spodnú linku, tá biela ceruzka do vnútra oka je celkom gut ajdia
- nepudruj si ksicht a ak to neni nevyhnutné, tak nepoužívaj mejkap (ja som teraz prešla z klasického mejkapu na ten skin perfector od garnieru, nie je dokonalý, ale vyzerá prirodzenejšie na ksichte)
- neopaľuj sa, rozhodne nesolárkuj
- ostrihaj si vlasy... po plecia najdlhšie
- kúp si infantilné tričko (Gate ruuuuulz v tomto)
- a hlavne zmier sa s tým, že starneš. už od NARODENIA, a nič tomu nezabráni.
esteze ovladam taketo cary-mary
no a teda ako vraví @n0win0u aj to strnisko by si mohla oholiť
strč si uhorku do nosa a neser ma
ja som chameleón, ja to uhrám na 18 aj na 28
to sa ti nejaky mimikry gen aktivoval ?
záleží od tvojich telesných proporcií, možno aj cukinu zvládneš, neviem (môže mať taká dobrá zelenina tak nemožný názov?!??
neviem, aké mám aktivované gény... ale niekto mi to raz povedal, že mám proste v tvári také detské črty...
ja vyzeram cely zivot mladsie, je to aj o genoch, ale je to fajn, lebo ked vyzeras mlado teraz budes vyzerat este mladsie v zrelom veku a neskor
tak ale inac co tu pisu ze sa mas obliekat sportovo tak ja si ta neviem predstavit oblecenu sportovo tebe by to nepasovalo
kto by o nej povedal že má 43... ?
Zevraj este usmev omladuje
A aky mas styl ty?