Asi táto... No do nedávna na YT vôbec nebola, lebo asi nemali na klip licenciu alebo ten dotyčný, čo ju tam nahral s klipom zrušil účet. Aspoň, že je tu už ako pieseň, ktorú vložili pred 3 mesiacmi. Predtým asi 2 roky vôbec nebola, ale pamätám si ju, je taká z polovice o mne. Keď to malo klip som si aj poplakal.
+ Dvojcatá, ale tá skor kvoli svojmu zvlástnej, (priam Lynchovskej) atmosfére a textu, - hej, jakoby to bolo z nejakeho filmu kus vytrhnuté, a samostatne, bez kontextu sa ztrácajú z tej songy tie súvislosti
@samsebou30@1 nemás ten vidklip ulozeny nekde ? ( hoci aj v cache browseru )
@lytaryta@3 nie, niekto z Youtube viacero dobrých dochovaných československých klipov natiahlo a rozstrihal, takže je to sekavé a nedá sa to všeho všudy ani počúvať. To boli klipy, ktoré ešte z kadesi zohnala a vysielala už neexistujúca Muzika CS. Tento vymazali, je neexistujúci, ale zopár sú čo idú, ale niektoré na tom nie su tiež moc dobre hoci aj len od Modusu Roberta. To si pamätám že seká to.
@robinson444@2 to ja som tak raz jedného víkendového dňa v noci brázdil Youtube, všeliaké takéto albumy a piesne som počúval a to keď to počúvaš tak o druhej, o tretej v noci, kedy všetko spí, všetko sni, tak to má ešte umocnenejší efekt
Moja dlhodobo najobľúbenejšia opúšťačka je od Seleny Gomez It ain'nt me ale aj Wolves. Tie su také dokonalé, až ich frajer moj neznáša a dostáva depku aj on
Na druhom mieste je U2 One. To som púšťala keď som bola nešťastne zamilovaná a revala pri tom
Pri existenčnej kríze odporúčam Karel Kryl Morituri te salutant a Bratríčku zavírej vrátka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
+ Dvojcatá, ale tá skor kvoli svojmu zvlástnej, (priam Lynchovskej) atmosfére a textu, - hej, jakoby to bolo z nejakeho filmu kus vytrhnuté, a samostatne, bez kontextu sa ztrácajú z tej songy tie súvislosti
@samsebou30 @1 nemás ten vidklip ulozeny nekde ? ( hoci aj v cache browseru )
a tiez táto Last Unicorn
Na druhom mieste je U2 One. To som púšťala keď som bola nešťastne zamilovaná a revala pri tom
Pri existenčnej kríze odporúčam Karel Kryl Morituri te salutant a Bratríčku zavírej vrátka
Xindl X- Chemie
Birdy- Wings
Ed Sheeran- Give me love