Mam taky mensi problem Som nizsej postavy a do tvare vyzeram prilis mlado, tento rok maturujem - mam 18 rokov, no vyzeram tak na 15. Vadi mi, ked ideme do klubu a ja pri vstupe musim takmer jedina ukazovat obciansky, vadi mi , ked ludom poviem svoj vek
ja mám 14 a mám problém skor s tym že vyzerám staršie ... niekedy mi typujú až 20 a to tiež nieje dva krát príjemné .. .ale ak mám niečo poradiť tak sa primaluj urob niečo s vlasmi atď ...
toto je inak divné, lebo teraz 12-13-ročné vyzerajú na 16 a 18-ročné na 15 a keď tak rozmýšľam, tak všetky dievčatá čo poznám v tvojom veku vyzerajú mladšie
pochopim,ked idem s kamaratmi a frajerom na diskoteku a musim ako jedine dievca ukazovat OP,ale v piatok sme išli so spoluziackami, ktore tiez nevyzeraju zrovna starsie a mna ako jedinu sbskar stopol so slovami "Ale ty obciansky ukazat mozes" ..strasne ma to nasralo
@rooxs mozno ta stopol len preto, ze si sa mu pacila alebo musel..tiez sa mi uz stalo, ze som isiel niekde, kde beru len 18+ a ochrankar odo mna pytal, ci sa mam cim preukazat..a to v 89% mojho zivota chodim zarasteny a s dlhymi vlasmi
Aj ja mám ten problém :/ Mám 15 a vyzerám tak na 12 a dosť ma to sere lebo som na strednej a oproti mne tie prváčky vyzerajú tak vyspelo .. aj mne to vravia že mám byť rada ale tak oni to nechápu aké je to pre mňa blbé ..:/
@rooxs ja budem mat 30 a v praci splyvam s mojimi 18rocnymi studentkami...kt. chcu vyzerat tak staro, ze tak aj vyzeraju....vzdy som vyzerala mladsie a co....a teraz je to aj celkom fajn
ja si od ľudí pýtam občianku na základe viacerých vecí... keď sú slečny príliš namaľované, keď sa mi pri objednávke nepozerajú do očí, keď sa snažia tváriť nenápadne, akože nič, keď jednoducho vyzerajú vekovo neidentifikovateľne (mám kamaráta, ktorý má 32, ale proste človek, keď sa na neho pozrie, tak nevie, či má 16 alebo 40) alebo keď ich vkus nepresiahol hranicu 16 rokov (10 farieb na vlasoch a podobne)
človek nemusí zákonite vyzerať mlado, aby som si od neho tú občianku pre istotu nevypýtala. nikdy nevieš, prečo si ju pýta zrovna od teba, nemusí to byť tým, že vyzeráš mlado.
okrem toho pri 18tkach človek nikdy nevie, či nemajú 17 alebo 19 a istota je istota, nemá ťa to prečo urážať
okrem toho ja mám už dávno po 18 a občianku ukazujem takmer vždy, pretože proste vyzerám jak mladé šteňa. a čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
frajerka ma napriklad o 2 mesiace 22 a ludia jej obcas nechcu verit, ze uz mala 18
ale asi som ti nepomohla
respektíve, ak budeš vyzerať mladšie aj v štyridsiatke, budeš len šťastná
pochopim,ked idem s kamaratmi a frajerom na diskoteku a musim ako jedine dievca ukazovat OP,ale v piatok sme išli so spoluziackami, ktore tiez nevyzeraju zrovna starsie a mna ako jedinu sbskar stopol so slovami "Ale ty obciansky ukazat mozes" ..strasne ma to nasralo
ziadne detske "vychytavky" praveze nenosim ..a prepac ale nemam dobry odhad na vek
Ty nevymýšľaj furt, lebo si nájdem mladšiu
predbehol ma
ale viem sa vcitit do tvojej situacii..tiez nevyzeram na 26 ked sa oholim tak na 17 vyzeram
zafarbi si vlasy na tmavo, vraj to pomáha
@creeson ale nebol by si daleko
@roox je to podľa mňa v pohode
človek nemusí zákonite vyzerať mlado, aby som si od neho tú občianku pre istotu nevypýtala. nikdy nevieš, prečo si ju pýta zrovna od teba, nemusí to byť tým, že vyzeráš mlado.
okrem toho pri 18tkach človek nikdy nevie, či nemajú 17 alebo 19 a istota je istota, nemá ťa to prečo urážať
okrem toho ja mám už dávno po 18 a občianku ukazujem takmer vždy, pretože proste vyzerám jak mladé šteňa. a čo?