Ja som sa raz snažila spomenúť na jeden úplne iný nick, ktorý som raz videla na jednom fóre, ale miesto toho sa mi vybavilo že Azizi, pričom je to úplne iné slovo a nikdy som ho nikde predtým nezaregistrovala. A zapáčilo sa mi. Hlavne preto, že som ho vymyslela úplne sama, jednoducho veľmi som si ho časom obľúbila
tu používam len skratku, môj nick je "nenaywen".. a je to nejaká zlátanina, vzniknutá za pomoci Sillmarilion - slovníku na konci, a domyslená.. aby to znelo pekne a trošku elfsky
ja podla toho ze ked som si registroval prvý mail tak som tam dal ze marek a to uz niekto mal a nejakym sposobom som vtedy dosiel na 594. Ten nick sa mi zapacil a tak som to zacal vsade pouzivat.
hrával som na PS1 Ace Combat 3 kde bola stíhačka s "nick-name" "Sakerfalcon" ... tak som si začal ako malý písať všade že som "sakerfalcon" ...neskôr ma to nebavilo celé, tak som dal len saker a je to ...
tak a odznova ked chodievalo na markize este kakao tak prednim chodievali rozpravky a jedna sa volala cerveni klastor a tam taka miska sa volala matias a tak sa to od detstva somnou vezie az doteraz
a mna by zaujmalo ako vznikol nick @tomas to by mohlo zaujmat viacerich
úplnou náhodou, ale podmaz bol taký, že meno Sára/Sarah sa mi odjakživa páčilo (raz tak pomenujem moje dieťa!!) a whiteflower malo vzdialene čo do činenia s narcisom, aj napriek tomu, že narcis nie je biely, ale ja mám radšej biele narcisy... a tak nejako to celé začalo
Elfsky hral Nargothrondu, brat Galadriel, jeden z najvyssich Noldor, splnil slub Berenovi a s nim sa vydal ziskat Silmarill, bojoval zo Sauronom v dlhom boji ale pred koncom padol (And Finrod fell before the throne. (J.R.R. Tolkien, The lay of Leithian, verš 2276) nakoniec zomrel v kobkach pod Tol Sirionom......
Emocionálne Emancipovaná Opica Z Niekedajších Iskriacich Ambivoltov Praveku
...ale nie ..neviem ako to vzniklo ..to som si len tak chvílkovo vymyslela, lebo som netušila že sa mi tu zapáči, a chcela som zostať v anonymite, preto som sem nedala svoju ozasjtnu prezvývku..aach a je to vonku
pokiko,pokikko,pokkiko - to som všetko ja .. ale niekto mi to chce prebrat }:-I niaky amerikánci na takých pri****ných stránkach ... tento nick radšej používam pri hráach a takýchto stránok ......
no je odvodený od uplne spolužiakovho hesla a potom od miešaniny mena+hesla to je maglajz
Môj vznikol z poangličtenej verzie môjho mena... a celkom sa mi to páči,viac ako obyčajné Viki...ale najčastejšie používam Tragedy podľa jednej pesničky alebo Comedy of Tragedy,čo chcem aby bolo moje umelecké meno
bola jedna pekná popolcová streda a ja som sa vybrala do kostola na omšu. ako tak som si išla na pomazanie popolom na čelo, pán farár predomnou to " slabšie" nezvládol a kýchol mi popol do tváre. vyzerala som ako kominár a kamarát s ktorým som bola, teda @felixviator sa mi vyrehutával že som popoluška, potom som bola popolienka, potom popolka a nakoneic z toho vznikol Popolček takže tak
moj nick vzisiel z kapely Fleetwood Mac . Tato kapela sa mi kedysi velmi pacila, aj teraz sa mi paci, len uz ju nepocuvam tak casto. Ked som pocul album tejto skupiny: Rumours a hit, Go Your Own Way, tak bolo rozhodnute . Je to este stale moja srdcova skupina...
Teda Nick vznikol, ked som mal 15 rokov tak, ze som urobil fuziu svojho mena, Timko + wood, lenze to som skratil na Tim + wood = Timwood ......to spojenie ma napadlo tak, ze aj original nazov kapely Fleetwood Mac vznikol spojenim dvoch mien, resp. nie dvoch mien ako skor prehodenim, Mick Fleetwood => Fleetwood Mac ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Vykakal som ho
@etelnair tak sa preregistruj.. prenes si tam vsetky blogy a fotky co mas tu a bude
69 bo rok 1969 býva považovaný za rok vzniku skinheadskej subkultúry.
Ale kebyže sa idem regnúť teraz, tak si dám niečo iné :/
A to 170 mám aj inde, ale nemá žiadny význam.
Ale keby môžem, určite by som si už tento nedala ./
hrával som na PS1 Ace Combat 3 kde bola stíhačka s "nick-name" "Sakerfalcon" ... tak som si začal ako malý písať všade že som "sakerfalcon" ...neskôr ma to nebavilo celé, tak som dal len saker a je to ...
Heini alebo Didi - alebo asi spoločne
a mna by zaujmalo ako vznikol nick @tomas to by mohlo zaujmat viacerich
tak a už sa ma nato nevypytujte
Emocionálne Emancipovaná Opica Z Niekedajších Iskriacich Ambivoltov Praveku
...ale nie ..neviem ako to vzniklo ..to som si len tak chvílkovo vymyslela, lebo som netušila že sa mi tu zapáči, a chcela som zostať v anonymite, preto som sem nedala svoju ozasjtnu prezvývku..aach a je to vonku
no je odvodený od uplne spolužiakovho hesla a potom od miešaniny mena+hesla to je maglajz
a 25. som sa narodila.
michelle- michaela
03- mesiac môjho narodenia
Teda Nick vznikol, ked som mal 15 rokov tak, ze som urobil fuziu svojho mena, Timko + wood, lenze to som skratil na Tim + wood = Timwood ......to spojenie ma napadlo tak, ze aj original nazov kapely Fleetwood Mac vznikol spojenim dvoch mien, resp. nie dvoch mien ako skor prehodenim, Mick Fleetwood => Fleetwood Mac ..