Všetci ma volali Kuvik Stále...a ešte aj teraz (Má to 2 alternatívy: 1) lebo vkuse kuvikam 2) lebo som malá a tučná ) A môj nick mal byť tiež Kuvik... ale @kuvik mi ho obsadil
tak sa volám Kuvinčík (zdrobnenina- aj tak ma volajú... )
ked som bola mala s bratmi sme hravali taku hru..death relly...a tam sa jeden hrac /ovladal ich PC/ volal ze jane honda...a kedze som jana,tak nejak sa mi to zapacilo a ho pouzivam
Moj nick vznikol ked som si zakladal prvy mail (ked som mal asi 10 rokov) a chcel som nick Marek (moje krstne meno), co bolo samozrejme uz obsadene a tak som nejakym divnym sposobom dosiel na cislo 594 z mojho datumu narodenia A odvtedy ten nick pouzivam skoro vsade.
brat ma ako malého volal skippy podla klokana z jedného seriálu keď vyšla hra Mafia ja som si tam robil účet bolo treba vymyslieť mafianske meno: Skippony To som si neskôr chcel napísat aj do noveho NFS ale vložiť sa dalo iba 4-miestne meno. Takže SKIP
môj nick vznikol, keď som hrala hororovú logickú hru na Superhrách a mala som vložiť meno postavičky...Cole sa mi páčilo z mena Cheryl Cole a Shepter vzniklo náhodne...ale páčilo sa mi, ako to meno vyzeralo na náhrobku a odvtedy ho používam
je to skomolená skautská prezývka z udalosti kedy sme hrali takú hru že sme mali preskakova´t stoličky. Vttedy som mal desať rokov a všetky stoličky som hádzal zo zlosti a zo srandy do steny Tak mi dali prezývku vaľač. Potom som sa chcel zaregistrovať na birdz pod menom like ale bolo obsadené tak som vytrhol z facebooku poke (štuchnúť). A bola to anglická verzia prezyvky vaľač i ked inač
... túto prezývku mam asi od 15.tich... na pokeci mam zuzik_nr a tuto samozrejme že čisto zuzik nebolo volne, tak som k tomu pridala 24...-datum narodenia...
a tento sprostý nick ako vznikol? bol som naivný niečo som si chcel dokázať, prípadne som si chcel vyliečiť komplexy z detstva je to medzinárodne trápny nick, ale meniť si ho nechcem..proste už má nejaké to meno tu na Birdzi a nechcem začínať od začiatku
Pôvodne to malo byť Veronique pretože sa mi strašne páči moje meno po francúzsky ale to je že vraj obsadené (nikdy som tu nikoho s takým nickom nevidela!) tak "s" bolo jediné čo sa mi hodilo na koniec
Aversio vznikol v dobe, ked som mal absolutny odpor ku vsetkemu, cely svet ma iritoval, hlavne zeny, vztahy a setky podobne chujoviny.. cize z anglickeho Aversion (averzia, odpor) som odstranil N a vzniklo z toho meno.. Aversio
mal som nick zajko30 pokym mi admin nedal ban kvôli tomu pičiakovi kolinimu ...
teraz mám zajkouško, lebo som taky pekný plachý zajačik, čo sa boji líščičky ........
volám sa filip mr...... som zo žiliny, teraz robím v brne, frajera mám v Krakowe, kde ma firmu, som slobodný, nechcem sa ženiť, lebo som bukvica, pijem KBŠ, mám BMW, dom, ktorý mi postavil foter, mati je učiteľka, foter architekt, teraz som perohríz a stále mi chutí
milujem Stvoriteľa, lebo mi zachránil život, keď mi bolo na mále a chcem isť do neba ............filip
keď som bola decuľo (mala som asi 8) tak som sa zaľúbila do chlapca a ten mal nick cmuko123 a ja som si to dala akože v ženskom rode, že cmuka123 ale bolo to obsadené, tak som pridala 11 A je to jediná prezývka, ktorá mi ako tak utkvela v pamäti a používam ju furt a všade Hold, dostanem sa potom kde som všade chodila, lebo som vždy používala cmuka12311 a nemusím zisťovať, kde aký nick mám Aj s heslami to mám podobne, len pár hesiel dokola obmieňam
nechcela som si nikde davať meno Silvinka aby to nevzyeralo tak trapne že si davam zdrobenninu vlastneho mena a potom že si prehodím písmenká, tak vzniklo Sivlinka a používam to všade už asi 3-4 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
to bola taka ze najebem si sem stiahnute fotky z netu a tvarim sa ze mam 19
ked som stahovala nick vybrala som si hento lebo ma to uplne epicky pobavilo
len mi to slovo tak napadlo, asi to ani nebolo prvé, čo som chcela
ale mám ho rada
inak:
kelly (jediné meno čo považujem za vlastné )
15 - vek brata
13- moj vek (keď ten nick vznikal)
2 - bratove šťastné číslo
tak sa volám Kuvinčík (zdrobnenina- aj tak ma volajú... )
ale je vskutku zázrak že som ešte nechcípla na následky môjho šialenstva
a moj nick, chcela som tu mat nieco co nikde nemam, len mi nic nenapadalo tak som sa opytala kamarata a on ze predsa Lenuli, to je cele
hypofokortexor vznikol náhodou cez jedneho kamoša na strednej
a potom to druhý kamoš skomolil na Xsichtostoporsexora čo sa mi veľmi páčilo
ved to normalne sa cita ze Džejn Honda...nikoho to tu nenapadlo??
...no ale chcela som len satanka ale to uz nebolo volne ...
Etruská bohyňa podsvetia. Zobrazovaná nahá alebo oblečená iba vo voľnom plášti a sandáloch, ovešaná šperkami. S výhradami tiež bohyňa sexuálnej lásky.
ale vzniklo to tak, ze som hladala meno pre jednu postavu do knihy, a toto som nahodou nasla, bez toho, aby som si precitala, o koho ide
a už sa mi ho nechce meniť
mne to vzniklo este na zakladke ako skomolenina priezviska.... a instatne na strednej to napadlo nekoho tiez takze som sa tym tituloval uz
a k téme: neviem 18 bolo vždy moje najs číslo...
škoda že niesom taká zlatá ako mačiatko
.......
Nič iné mi v tomto momente nenapadlo
takže asi tak ...
a možno aj preto lebo si ľudia o mne myslía že som totálne chladná a bez citov ... čiže prázdna ... :/
324 - toto číslo už používam vyše 10 rokov, je to číslo na mojom trezore.
A ani takto to nie je zlé
teraz mám zajkouško, lebo som taky pekný plachý zajačik, čo sa boji líščičky ........
volám sa filip mr...... som zo žiliny, teraz robím v brne, frajera mám v Krakowe, kde ma firmu, som slobodný, nechcem sa ženiť, lebo som bukvica, pijem KBŠ, mám BMW, dom, ktorý mi postavil foter, mati je učiteľka, foter architekt, teraz som perohríz a stále mi chutí
milujem Stvoriteľa, lebo mi zachránil život, keď mi bolo na mále a chcem isť do neba ............filip
chcem mať nové meno,
to meno patrí môjmu novému ja,
chcem utiecť pred starším ja a byť niekym iným aspoň tu.
(bez 39)