noo laska chuti kazdemu inak...aa je mnooho sposobov chutiii...ale mne moja chutii a veeelmii...v poslednej dobe ako trava...aa ale ked nehulii...tak chutiii uuzasne.. too sa neda prirovnat
chuti ako cokolada po mesiaci na diete.. laska chuti osviezujuco - ako nanuk v horuci den ... laska chuti ako kava- prebudi ta ked si unavena-na dne so silami .. laska chuti ako babkine lokse - aj ked si plna vzdy mas chut sa nimi napchavat.. laska chuti ako tvoja najoblubenejsia zmrzlina-lyzes ju po kuskoch s laskou tak najjemnejsie ako len vies aby ti nespadla z kornutka - je to to najlepsie co si v zivote ochutnal/a... ale vies ze sa raz rozpusti-pominie...a potom uz chutas len slanu chut tvojich slz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
gurmani vedia
Podľa mňa ako kedy Ťažko zhrnúť jednou vetou. Niekedy ako superchutné zelené hrozno (moje obľúbené ovocie) a inokedy ako melón po záruke.
a mne chutí láska ako horká čokoláda