Inak minule som našla svoju babku v izbe, ako má otvorené okno, pozerá do stropu a píska. Myslela som, že jej začína demencia, hoci stará veľmi nie je.
A potom mi povedala, že čítala o spôsobe, ako vylákať muchu von z okna bez zaháňania sa rukami a stačí len písknuť.
Overila som si to a v 9 prípadoch z 10 to funguje, aj keď to vyzerá smiešne
ja pouzivam sacok, zatial ma u mna 100 percentnu ucinnost...naopak moj oco je blazon v chytani muchy do ruky, aj o pol tretej pocas spanku by ju chytil, keby nad nim preletela
@gothicpoethic najgeniálnejšia stratégia, akú som tento týždeň počul. a to je už sobota. teším sa na leto! kiežby sa táto stratégia dala aplikovať aj na komáre. nevieš, dá, vieš?
raz sa mi podarilo zabiť jednu muchu bleskom foťáku, normálne že som ju chytil, priložil jej hlavu na sklíčko blesku a cvakol, a bolo po nej. doteraz to presne nechápem, asi nervový šok alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale inak @3
Inak minule som našla svoju babku v izbe, ako má otvorené okno, pozerá do stropu a píska. Myslela som, že jej začína demencia, hoci stará veľmi nie je.
A potom mi povedala, že čítala o spôsobe, ako vylákať muchu von z okna bez zaháňania sa rukami a stačí len písknuť.
Overila som si to a v 9 prípadoch z 10 to funguje, aj keď to vyzerá smiešne
ak je leto a je ich veľa okolo stola a tak...ak je zima, tak jej otvorím vonku...alebo stačia dvere von z mojej izby
alebo chytím zakial letí do dlane a to ju rozpučím tiež (treba na to cvik ale keď sa to naučíš je to malina)
raz sa mi podarilo zabiť jednu muchu bleskom foťáku, normálne že som ju chytil, priložil jej hlavu na sklíčko blesku a cvakol, a bolo po nej. doteraz to presne nechápem, asi nervový šok alebo čo